Logotip de l'ACGEP ACGEP - Associació catalana de Gestors Esportius de Catalunya

Español

L'ACGEP organitza el monogràfic "Esdeveniments Esportius: l'abans, el durant i el després" en el marc previ als Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017

Programa de la jornada

El proper dimarts 7 de juny, la ciutat de Tarragona acollirà el curs monogràfic "Esdeveniments Esportius: l'abans, el durant i el després" organitzat per l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), en el marc de l'any previ a la celebració als Jocs del Mediterrani Tarragona 2017.

L'acte tindrà lloc en jornada de matí a Antiga Audiència, Plaça Pallol, núm. 3 de Tarragona i a la tarda portarà als participants a visitar les instal·lacions que acolliran els Jocs del Mediterrani del 2017.

L'acte inaugural del monogràfic anirà a càrrec de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament deTarragona, Maria Isabel Negueruela i del President de l’ACGEP, Josep Campaña.

En la jornada formativa es procurarà visualitzar els diferents aspectes i fases rellevants en l'organització d'esdeveniments esportius atenent tant els aspectes normatius com organitzatius.

Amb aquest propòsit, els representants de l'empresa Diversport, introduiran en la seva ponència les diferents fases i aspectes normatius a tenir en compte en l'organització d'un esdeveniment esportiu. Gerard Montguió i Núria Cestero, parlaran del voluntariat com a clau de l'èxit en l'organització d'esdeveniments; Vicente Javaloyes, incidirà en les diferents formes d'obtenir finançament per a la seva organització; Berta Cerezuela, tocarà un dels temes rellevants com és el que queda després d'un esdeveniment esportiu; i es clouran les ponències amb una taula rodona formada per membres de l'organització dels Jocs del Mediterrani de Tarragona, Ramon Cuadrat, Ramon Pallejà i Teresa Fuster, que atendran aspectes com la seguretat, el programa esportiu, les infraestructures, els transports, l'allotjament,..., que deparen l'organització d'un esdeveniment d'aquesta envergadura.

Ja a la tarda, després de dinar, es visitaran algunes de les principals infrestructures que atendran els Jocs com l'Anella Olímpica i el Port Marina Tarraco, entre d'altres.

Les inscripcions poden realitzar-se mitjançant el corresponent formulari a la web www.acgep.cat 

Formulari d'inscripció: http://www.acgep.cat/ca/formularis/monografic-esdeveniments-tarragona2017 

Jornada de Protocol esportiu

Programa de la jornada

El proper divendres dia 20 de maig, l'ACGEP conjuntament amb l'Escola Internacional de Protocol, organitzen una jornada que abordarà qüestions relacionades amb el Protocol d'actes i/o esdeveniments esportius.

Un seminari adreçat a tots els socis/es i a aquelles persones vinculades a les seves organitzacions que treballen en l'organització d'esdeveniments.

Les conferències tindràn torn de matí de 9.30 a 14:00 h a la seu de l'Escuela Internacional de Protocolo. Gran Vía de les Corts Catalanes, 474, Barcelona

És necessària inscripció prèvia: aqui

L'ACGEP estrena nova seu a l'Hospitalet de Llobregat

El president de l'ACGEP amb l'Alcaldessa i el regidor d'Esports

Gràcies al conveni de col·laboració signat entre l'ACGEP i l'Ajuntament de l'Hospitlalet de Llobregat, l'ACGEP ha estrenat nova seu en el Poliesportiu Gornal d'aquesta ciutat.

Entre d'altres acords, l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ha cedit un espai per a la seu de l'ACGEP. 

Per altre banda, l'ACGEP s'ha compromés a vincular una part de la seva oferta de formació continua al Centre de Formació de Tècnics Esportius ubicat en aquesta instal·lació, per tal de poder donar resposta així a la demanda de les entitats esportives de la ciutat i al sector de la gestió esportiva en general.

Des de l'ACGEP valorem molt positivament aquest acord i agraïm la confiança de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.

El proper mes de gener està prevista la presentació de les activitats de l'ACGEP a l'Hospitalet, així com la celebració de l'assemblea genral de l'Associació.

Més informació:

Notícia Ajuntament de l'Hospitalet   click aquí

Notícia el Far de l’Hospitalet           click aquí

Notícia LH’Digital TV                      click aquí

 

 

ACGEP

Què és ACGEP?

Som una comunitat de professionals del món de l'activitat física i l'esport implicats en la gestió esportiva.

Tenim per objectiu facilitar la tasca dels nostres socis a través d'informació, formació especialitzada i descomptes exclusius en material esportiu.

També ens podeu trobar a les xarxes socials

 • Facebook
 • Twitter

Notícies

 • 25/05/2016 Interessant Jornada de Protocol esportiu 20/05/16

  El passat 20 de maig, va tenir lloc la jornada de Protocol Esportiu organitzada conjuntament per l’ACGEP i l'Escola Internacional de Protocol.
  Un matí intens ple de continguts impartits per Juan Antonio Haro i Pablo Cenizo, que va començar amb la introducció del protocol i que a poc a poc …

 • 20/05/2016 L'ACGEP organitza el monogràfic "Esdeveniments Esportius: l'abans, el durant i el després" en el marc previ als Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017

  El proper dimarts 7 de juny, la ciutat de Tarragona acollirà el curs monogràfic "Esdeveniments Esportius: l'abans, el durant i el després" organitzat per l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), en el marc de l'any previ a la celebració als Jocs del Mediterrani …

 • 17/05/2016 Jornada de Protocol esportiu

  El proper divendres dia 20 de maig, l'ACGEP conjuntament amb l'Escola Internacional de Protocol, organitzen una jornada que abordarà qüestions relacionades amb el Protocol d'actes i/o esdeveniments esportius.

  Un seminari adreçat a tots els socis/es i a aquelles persones vinculades a les …

 • 04/05/2016 Sportsmatch Barcelona 2016

  Reunió al desenvolupament de negocis, qualitat xarxes i creixement del sector d'esport i benestar professional de la salut.

  La reunió especialment dissenyat per a l'esport professional, salut i lleure.

  Participa en la indústria de qualitat xarxes esport dia, fitness, …

Ofertes de feina

Director/a tècnic/a (Alt Empordà)

Data de publicació: 20/06/2015

Data d'expiració: 18/07/2015

Empresa: Fundació Torremira Esport i Salut

Tasques al lloc de treball: Direcció de l´àrea tècnica (tècnics de sala, entrenament personal i activitats dirigides) 

Requeriments del candidat: 

 • Llicenciatura i/o grau en Ciències de l´Activitat Física i l´Esport
 • Màster en Gestió Esportiva o Director esportiu
 • Carnet de conduir

S'ofereix: Jornada complerta

Enviar currículum a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Agenda

Butlletí electrònic Estigues al dia de l'actualitat del sector amb el butlletí electrònic de l'associació. Fes-te soci Descobreix els avantatges d'associar-te a l'ACGEP. Zona privada Identifica't i accedeix a seccions exclusives per als socis.

Patrocinadors de l'ACGEP

Diputació de Barcelona Diputació de Girona Perception FAGDE Monacor Iberia S.A. Banc Sabadell
Fundació Catalana per a l'Esport COPLEFC- Col·legi de LLicenciats en Educació Física i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya Secretaria General de l'Esport Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya Grup Jurídic BVS Especialistes Centre De Gestió i Assessorament d'Empreses
Unisport Management School Valgo Cuestor Analistas Grup SESPAC Ibic Comunicació Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat
EXTERNALIA Escuela Internacional de Protocolo
Associació catalana de Gestors Esportius de Catalunya - © 2009 Tots els drets reservats
POLIESPORTIU MUNICIPAL GORNAL, Complex Municipal Europa-Gornal
Carrer Can Tries, nº, 20-28, 08902 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT
Truca'ns al 93 303 38 24 o contacta amb nosaltres