Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > AMPOSTA ACOLLIRÀ EL PROPER 6 DE JUNY EL MONOGRÀFIC "INSTAL·LACIONS ESPORTIVES: CLAUS DE DISSENY I GESTIÓ EFICIENT"

AMPOSTA ACOLLIRÀ EL PROPER 6 DE JUNY EL MONOGRÀFIC "INSTAL·LACIONS ESPORTIVES: CLAUS DE DISSENY I GESTIÓ EFICIENT"

01/06/2017

El proper dimarts 6 de juny de 2017, l'ACGEP organitzarà un nou monogràfic a la seu universitària d'EUSES Terres de l'Ebre d'Amposta dirigit als aspectes clau del disseny constructiu i als criteris d'eficiència en la gestió de les instal·lacions esportives.

Es pretén donar una àmplia visió a càrrec de diferents professionals del sector des dels àmbits de l'arquitectura, l'enginyeria i la pròpia gestió esportiva, de diferents consideracions que es poden tenir en compte alhora de concebre una instal·lació, optar per les diferents alternatives de producció d'energia i establir els criteris idonis que permetin la major sostenibilitat i viabilitat dels diferents equipaments.

L'ACGEP es desplaça a la ciutat d'Amposta d'acord amb la seva planificació territorial, després de passar per L'Ametlla de Mar (2015), on es tractà el sector del Turisme Esportiu; i per Tarragona (2016), on el tema principal va ser l'Organització d'Esdeveniments Esportius atenent la proximitat dels Jocs del Mediterrani 2018. Amposta disposa d'un destacat parc d'instal·lacions esportives encapçalades per les que formen part del Centre de Tècnificació que aplega les modalitats esportives de Rem, Esgrima, Atletisme, Handbol i Natació. És per aquest motiu, que el tema principal de la jornada a Amposta esdevindran les instal·lacions esportives i els seu disseny i gestió posterior. En els propers anys, l'ACGEP preveu acostar-se a Reus (2018) i Tortosa (2019) itinerant per l'àmbit territorial de Tarragona - Terres de l'Ebre.

El monogràfic comptarà amb la inestimable col·laboració i presència de la Representant Territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, Cinta Espuny, de l'Alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i del Regidor d'Esports, Marc Fornós; també cal destacar la col·laboració del Director Acadèmic d'EUSES Terres de l'Ebre i del propi Centre de Tecnificació d'Amposta.

Els ponents de la jornada destaquen per la seva extensa trajectòria dins els respectius àmbits professionals, fet que els permetrà tractar els continguts des d'un rellevant punt de vista experiencials.

- Marc Vilabrú Noró. Llicenciat en INEFC, Postrau en Gestió Esportiva Municipal i Màster en Gestió Esportiva. Gerent-Tècnic de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar i Delegat Territorial de Tgna-TTEE de l'ACGEP. Impartirà la ponència "Gestió Eficient dels Serveis i Instal·lacions Esportives Municipals".

- Josep Bordera Catellnou. Llicenciat en INEFC . Director de SÈNIA ESPORT "Viabilitat econòmica de Complexos Esportius amb piscina coberta en petits municipis"  

- Josep Lluís Inglés Cervelló. Llicenciat en INEFC. Director d'Instal·lacions Esportives del Patronat Mpal. d’Esports de Tarragona. "Gestió operativa de les Instal·lacions Esportives".

- Oriol Ventura Castells. Enginyer tècnic industrial. Consell Delegat de Enerkia. "Alternatives energètiques a les Instal·lacions Esportives".

- Juan Andrés Hernando López. Arquitecte, cofundador i soci d'Hernando & Sauqué Arquitectos. Ponència i col·loqui: «Instal·lacions Esportives: Molt + Q Edificis»

 

La jornada va dirigida a Tècnics i directius d'entitats i instal·lacions esportives, gestors i promotors d'esdeveniments esportius, estudiants de CAFE, emprenedors, gestors de campus esportius, professors d'educació física, entrenadors, alcaldes i regidors d’esports.

Inscripcions

Fes click aquí per inscriure't.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP