Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Juan Luis Navarro segueix al capdavant dels gestors esportius andalusos

Juan Luis Navarro segueix al capdavant dels gestors esportius andalusos

28/08/2017


L'Associació Andalusa de Gestors Esportius (Agesport) va reelegir a Juan Luis Navarro com a president d'aquesta entitat, a la qual va arribar el 2013. Està llicenciat en Geografia i Història i posseeix un Màster en Gestió Esportiva. Ha ocupat diversos càrrecs a la Diputació d'Almeria i va col·laborar en els Jocs del Mediterrani d'aquesta ciutat en 2005.

El 1986 va guanyar la plaça de tècnic en activitats esportives de la Diputació d'Almeria, en la àrea d'esport ha exercit diferents llocs de responsabilitat des de la seva incorporació. Va ser també director de l'Àrea de Presidència de l'administració provincial i coordinador de la participació de la ciutat en l'Expo 92.

Entre l'any 1996 i 1999, va ser director de Projectes de l'Associació Projecte Europa, i és responsable de les accions de turisme esportiu Desert i Rutes. L'any 2000 va ser nomenat director adjunt d'Esports del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis d'Almeria 2005 i membre del Comitè Tècnic, ja que va ocupar fins a 2006.

Navarro ha estat director o professor en desenes de cursos i jornades nacionals i internacionals sobre diferents matèries relacionades amb l'esport, promogudes per institucions i entitats. En l'actualitat, és coordinador de mòdul i professor del Màster Andalús de Gestió Esportiva.

Al llarg dels seus més de 30 anys de carrera professional, ha treballat en diversos esdeveniments esportius internacionals i assessorat Candidatures i Comitès Organitzadors de grans esdeveniments poliesportius a Espanya i Llatinoamèrica.

Com a consultor esportiu ha prestat servei a grans organitzacions públiques i privades. Els seus últims treballs en aquest camp, com a coordinador d'equip de consultors, han estat la redacció del Programa Nacional de l'Esport de Mèxic en (2013-14) i l'elaboració del Pla Estratègic del Club de Camp Vila de Madrid (2017).

Ha dirigit i participat en diferents grups de recerca sobre esport, coautor de diverses publicacions, així com autor d'articles i col·laboracions en diferents mitjans de comunicació.

 



Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP