Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > L’ACGEP inicia a Lleida els esmorzars de Gestió Esportiva

L’ACGEP inicia a Lleida els esmorzars de Gestió Esportiva

06/11/2017

El cicle d'esmorzars de gestió esportiva comença a Lleida amb força. 28 professionals de gestió esportiva amb responsabilitat en diverses entitats i organitzacions (clubs esportius, centres de fitness, clubs socials o l'administració pública) s'han reunit per compartir inquietuds i sinergies.

La reunió va començar amb la presentació en l'organització d'esdeveniments d'Eva Benito, responsable de continguts i events infantils i socials de l'ACB esportius. Eva ens va donar 4 punts claus en l'organització de qualsevol esdeveniment esportiu: 1. a cada esdeveniment un objectiu. 2. treball en equip d'un gràfic en què tot ha de ser coordinat. 3. fer les coses bé, amb planificació. 4. sempre tenen un "Pla B" previst.

El fòrum que hi van assistir el president del COPLEFC Pere Manuel, ha estat moderada per l'editor en cap del Diari Segre José Carlos Monge.

Esmorzar tindrà lloc un cop al mes i tots els assistents han valorat positivament la iniciativa. La propera esmorzar serà el 30 de novembre, amb Josep Campaña en la seva qualitat de President de l'ACGEP i com a Director-Gerent del Patronat Municipal d'Esports Les Franqueses del Vallès.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP