Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > 2a Jornada dels esmorzars de Gestió Esportiva ACGEP

2a Jornada dels esmorzars de Gestió Esportiva ACGEP

01/12/2017

La relació entre l'administració local i les entitats esportives de l'esmorzar de l'ACGEP.

Analitzat els diferents papers que assumeix l'administració local d'esports de la mà de Josep Campaña, Director-Gerent de la Patront Municipal d'esports de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i president de l'ACGEP els gestors d'esports de Lleida.

Segons Campanya l'administració ha "joc de solucionar" suposant una linea  de col. laboració. El tema ha provocat un intens debat entre els representants. Directors de 23 assistent de diferents entitats i organitzacions (clubs esportius, centres de fitness, clubs socials o l'administració pública mateixa).

Subvencions, convenis de col·laboració i patrocini apareixen com les fórmules més comunes per a la relació entre els ajuntaments i les entitats esportives privades amb o sense ànim de lucre. Els assistents han acordat en la necessitat d'establir criteris objectius i controls iguals per a tots. La conclusió va arribar és clar "dotar d'un gran fem".

Una vegada més aquest fòrum ha estat moderada per l'editor de cap d'esports del Diari Segre José Carlos Monge. A més, els assistents han creat una Comissió per treballar en la redacció d'un "Decàleg de l'administrador d'esports". L'esmorzar següent serà el dijous, 14 de desembre.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP