Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Sopar col·loqui amb el Sr. Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport de Catalunya

Sopar col·loqui amb el Sr. Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport de Catalunya

18/12/2017

El dimecres dia 13 l'Hotel Porta Fira de l'Hospitalet de Llobregat va acollir el sopar col·loqui de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP) amb el Secretari General de l'Esport.

A més d'una nombrosa representació de gestors esportius de diverses poblacions catalanes, a l'acte van acudir diverses autoritats com el mateix Gerard Figueras, la Diputada d'Esports de la Diputació de Barcelona Maite Fandós, el Tinent d'Alcaldia de Benestar i Drets Socials, Esports i Joventut de l' Ajuntament de l'Hospitalet Cristian Alcázar, el President del COPLEF Pere Manuel i el director de l'INEF de Catalunya Jordi Solà.

Josep Campaña, president de l'ACGEP es va encarregar de donar la benvinguda a tots els assistents i de moderar el col·loqui posterior a la intervenció del Secretari General de l'Esport. Gerard Figueras va fer un repàs del Pacte Nacional de l'activitat física i de l'esport de Catalunya, explicant la proposta del nou model de governança i els diferents objectius dels cinc àmbits que recullen i integren tots els continguts de la futura Llei de l 'Activitat Física i l'Esport. El projecte ha passat un important procés participatiu amb aportacions de tots els sectors i actors implicats.

Durant el sopar es va oferir una petita sorpresa a Pere Manuel que complia aquell dia 66 anys. L'acte va finalitzar amb la màgia i il·lusió del mag de Lleida Oscar de la Torre.

L'ACGEP agraeix a tots i totes les assistents la seva presència i col·laboració.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP