Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > EFISport 2018: Eficiència energètica a instal·lacions esportives

EFISport 2018: Eficiència energètica a instal·lacions esportives

18/02/2018

6a jornada i 4t marketplace

Per 6è any consecutiu, INDESCAT us convida a EFISport, la jornada anual en eficiència energètica a instal·lacions esportives que celebrarem el dijous 15 de març al Consell Català de l'Esport.
  
La jornada, que compta amb la col·laboració de l'ICAEN, la Diputació de Barcelona i el Consell Català de l'Esport, està orientada a conèixer i debatre mesures per a l'eficiència en el manteniment i gestió d'instal·lacions esportives, tant de gestió pública com privada. 
 
Enguany, el programa s'inicia amb una taula rodona que abordarà diferents models de gestió energètica aplicats a instal·lacions esportives concretes.

Seguidament, es presentaran diversos casos d'implantació d'energia renovable a centres esportius, piscines i estacions d'esquí.

La jornada clourà amb casos pràctics d'innovacions aplicades a la gestió, l’eficiència i manteniment d’instal·lacions esportives.
  
Per quart any consecutiu, EFISport inclourà un marketplace, amb què es posarà a l'abast de tots els assistents solucions, productes i serveis vinculats a instal·lacions esportives. Les empreses expositores d'enguany són: Aerobic & FitnessApplus EnergyBlautecFluidraIgnialightMT-Bcn i Staff.

Trobareu més informació i els formularis d'inscripció a la jornada al programa adjunt. Recordeu que les inscripcions són obligatòries.

http://www.indescat.org/news/ca-inscripcions-obertes-per-a-la-6a-jornada-efisp/



Us hi esperem!!

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP