Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Condicions socis ACGEP "IV Congrés Internacional en Optimització de l'Entrenament i Readaptació Físic Esportiva"

Condicions socis ACGEP "IV Congrés Internacional en Optimització de l'Entrenament i Readaptació Físic Esportiva"

05/03/2018

Avantatges en les condicions de la inscripció per al congrés IV internacional pels membres de l'ACGEP

Des de Grupo Dogesport ens ofereixen la possibilitat de que tots els socis de l’ACGEP obtinguin un descompte  a la inscripció per a la participació  al "IV Congrés Internacional a Optimització de l'Entrenament i Readaptació Físic Esportiva" que organitza Dogesport  juntament amb la Fundació Sant Pau Andalusia CEU.

L’oferiment i avantatges pels socis és oferir el mateix descompte que als col·legiats, presentant el nom de l'empresa i número d'afiliació a la seva entitat se li donarà el mateix tracte d'acord amb els terminis establerts.

(Veure en www.congresodeoptimizacion.com/inscripcion)

Per a aquesta edició, encara per concretar alguns ponents, ja comptem amb Juan Trapero (preparador físic del Reial Madrid de bàsquet), Oliver Gonzalo-Skok (preparador físic de la selecció espanyola de bàsquet), Ricard Pruna (cap dels serveis mèdics del FC Barcelona) o Paulo Maccari (fisioterapeuta de Manu Ginobili i la selecció argentina de bàsquet) entre d'altres.

Podeu veure tota la informació al dossier adjunt, en les nostres xarxes socials o al web, www.congresodeoptimizacion.com.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP