Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > La tecnologia aplicada a la gestió esportiva

La tecnologia aplicada a la gestió esportiva

27/03/2018

Nou esmorzar de gestió esportiva organitzat per l'ACGEP

El passat dijous 22 de març, la Associació Catalana de Gestors Esportius professionals ACGEP va organitzar un nou esmorzar de gestió esportiva.

En aquesta ocasió dedicat a analitzar les diferents eines tecnològiques que poden ser utilitzades dins de l'àmbit de la gestió esportiva.

El ponent convidat va ser Manuel Valcarce, llicenciat en CAFE per l'INEFC de Lleida, i Gerent de la consultora esportiva Valc.

 

La primera conclusió assolida entre els gestors esportius assistents és que la tecnologia està a disposició de les persones i ajuda a les organitzacions a ser més eficaços i eficients.

Durant l'esmorzar es van parlar de temes com la digitalització, el Big Data, la realitat immersiva, la realitat virtual, realitat augmentada o els hologrames.

Una altra de les conclusions assolides és el diferent aprofitament que cada entitat esportiva està realitzant. Encara hi ha molts clubs i federacions que no estan rendibilitzant les noves tecnologies.

La ponència va finalitzar assenyalant els reptes del futur que giraran al voltant de la segmentació, les experiències i la intel·ligència artificial. El missatge final és clar i contundent: "Puja a la cresta de l'onada de la tecnologia o t'ofegaràs".

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP