Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > La universitat Pompeu Fabra Barcelona presenta la IV Edició Sport and Global Governance. Sport and rights.

La universitat Pompeu Fabra Barcelona presenta la IV Edició Sport and Global Governance. Sport and rights.

08/04/2018

El Congrés, Sport and Global Governance Conference el qual serà aquesta la seva quarta edició i el que tindrà lloc els propers 26 i 27 d'abril al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra i que compta amb una gran trajectòria i gran èxit de participació que va obtenir l'any passa

 

Es tracta d'un congrés obert a tothom, estudiants, professors i professionals que estiguin interessats en analitzar des d'una vessant crítica els problemes ètics, filosòfics, jurídics i / o morals del món de l'esport.

 

El Congrés consistirà en dues jornades en què hi haurà tres conferències convidades de professors / es i professionals reconeguts en la matèria que versaran sobre el tema del Congrés. D'altra banda hi haurà diversos panells on les i els ponents escollits podran presentar el seu treball i discutir amb les persones que hi assisteixin.

El tema principal d'aquest any és Sport and Rights. Animem a tots a participar i a presentar comunicacions.

tora la informació:  https://eventum.upf.edu/event_detail/17257/detail/iv-edicio-sport-and-global-governance.-sport-and-rights..html

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP