Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > BADALONA LED NOU SPONSOR - COL-LABORADOR DE L'ACGEP

BADALONA LED NOU SPONSOR - COL-LABORADOR DE L'ACGEP

11/04/2018

L'empresa Badalona Led representada per Jaume llibre i l'ACGEP representada pel seu president Josep Campaña, signen l’acord de col·laboració i esponsorització que els vincula a l’ACGEP i que ajudarà i contribuirà a seguir realitzant les màximes activitats A més s’afegeix dins de l’acord que l'empresa oferirà condicions i opcions avantatjoses per a tots els associats de l’ACGEP

BADALONALED és una empresa situada a Badalona d'INSTAL·LACIÓ i Venda d'il·luminació LED, donant els serveis d'assessorament lumínic i d'eficiència i estalvi energètic basat en tecnologia LED.

 

El seu compromís és proporcionar solucions en il·luminació arquitectònica, tècnica i decorativa, de diversos fabricants de LED en funció del projecte tant per: aplicacions d'interior: oficines, llars, residencial, retail, contract, hospitals, centres comercials, naus industrials, zones esportives, etc. aplicacions d'exterior: espais públics, zones residencials, façanes, jardins particulars

 

Els seus INTEGRAL: desenvolupen els projectes d'il·luminació LED en totes les seves fases, des de la definició dels conceptes, la planificació i disseny de la il·luminació, fins a l'execució i instal·lació i el seguiment d'obra. GARANTIA de les seves FABRICANTS. ESTUDI LUMÍNIC D'ESTALVI: realitzen gratuïtament l'estudi de costos i equivalència lumínica per passar de la il·luminació convencional a la nostra il·luminació LED.

 

També calculen el consum actual de les lluminàries actuals, indicant les lluminàries a substituir i l'estalvi anual, veient així el temps d'amortització de la inversió.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP