Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > GUARDEU DATA A L'AGENDA NO HI PODEU FALTAR 5è Congrés de Gestió de Centres Esportius

GUARDEU DATA A L'AGENDA NO HI PODEU FALTAR 5è Congrés de Gestió de Centres Esportius

07/05/2018

Wuics organitza el 5è Congrés de Gestió de Centres Esportius que se celebrarà al CAR de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) el Dimecres 30 de maig de 2018 de 09: 00h a 18: 00h.Gracias a la col·laboració amb els organitzadors els socis de l'ACGEP podran obtenir preus i condicions avantatjoses.

Com en edicions anteriors, s'abordaran els temes més actuals pel que fa a la gestió de centres, clubs i instal·lacions esportives. Aquest any porta com a títol: Gyms Premium i noves tendències.

Els ponents que participaran en la present edició seran: Javier Pellón (Conseller Delegat de Metropolitan), Victòria Argila (Gerent del Reial Club de Polo de Barcelona), Josep Viladot (Conseller Delegat d'Holmes Place), Elisenda Pascual (Gerent del Club Natació Sant Andreu), Orlando Pérez (Director General d'conflictiva), Rem Passani (Digital Product Manager de Matrix), Juan Erroz (General Manager d'AEFA Les Mills), Dídac Font (director general de Reburn Studio)

Els socis de l'ACGEP disposen de 10% de descompte en la inscripció sobre el preu general de 100 €. El preu final quedaria per 90 € inclosos coffee break i dinar.

Si estàs interessat / da en assistir-hi, pots consultar tota la informació (programa, horaris, etc) a: http://wuics.com/5o-congreso/

Pot realitzar qualsevol consulta escrivint a l'adreça: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP