Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > INDESCAT ORGANITZA LA JORNADA Protegeix jurídicament la teva organització esportiva!

INDESCAT ORGANITZA LA JORNADA Protegeix jurídicament la teva organització esportiva!

11/05/2018

Totes les organitzacions, també les esportives, han de desenvolupar les seves activitats amb responsabilitat, fet que comporta adequar-se al marc legal existent i resoldre de forma àgil qualsevol conflicte que pugui sorgir.

Amb aquest objectiu, us convidem a assistir el proper 17 de maig a una sessió formativa per fer front a aquests reptes, que analitzarem des de la perspectiva del sector esportiu: responsabilitat penal de les persones jurídiques (Compliance), nou reglament sobre la protecció de dades i resolució de conflictes a través de l’arbitratge:

  • Compliance. El  Futbol Club Barcelona va ser la primera organització esportiva condemnada per irregularitats en el fitxatge del jugador Neymar. Analitzarem aquest cas per entendre la importància del Compliance i d’identificar quines mesures són necessàries per evitar/resoldre aquest tipus de situacions i les seves consequències.
  • Nou reglament de protecció de dades. Afecta a tothom? Quina és la intensitat de les mesures a prendre a la nostra empresa o entitat?
  • El Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya (TAEC). Constituït a finals de 2016, és un òrgan a disposició de totes les organitzacions i empreses de l’àmbit esportiu per arbitrar en la interpretació de contractes i resolució de conflictes.

La sessió serà conduïda per Xavier-Albert Canal del despatx professional LAND SPORT LAW, membre d’INDESCAT especialitzat en l'àmbit jurídic, fiscal i patrimonial, així com en l'assessorament en la gestió organitzativa i tècnica del món de l'esport. També comptarem amb la participació de la UFEC, impulsors del TAEC.


Us esperem el dijous 17 de maig a les 17h a la seu de la UFEC.
Inscripció necessària. Aforament limitat.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaxTAhNG8fu0awAg2SN1tj9EkiGPUCL39Ci18d8-XNE4j94Q/viewform

 

 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP