General

Portada > Actualitat > Noticies > General
 1. 17/06/2018
  El dijous 14 de juny l'Associació catalana de gestors esportius professionals va organitzar un nou esmorzar de gestió esportiva. En aquesta ocasió dedicat a analitzar la normativa aplicable a les activitats d'oci i esport organitzades a l'estiu.
  Arxivat a: General, Socis
 2. 13/06/2018
  És un sistema anti ofegament i de registre d'activitat física que connecta nedadors amb socorristes. Gràcies a la tecnologia del dispositiu Nagi, és possible conèixer a temps real tant el lloc exacte en què es troben els nedadors com l'activitat física realitzada.
  Arxivat a: General, Socis
 3. 06/06/2018
  L'empresa NAGY i l'ACGEP, signen l’acord de col·laboració i esponsorització que els vincula a l’ACGEP amb el que segueixen ampliant-se els serveis i empreses que confien en el mon de la gestió i que estan disposats a contribuir a millorar i facilitar serveis i materials en aquest mon de la gestió.
  Arxivat a: General, Socis
 4. 30/05/2018
  L'empresa Vector SportS i l'ACGEP, signen l’acord de col·laboració i esponsorització que els vincula a l’ACGEP amb el que segueixen ampliant-se els serveis i empreses que confien en el mon de la gestió i que estan disposats a contribuir a millorar i facilitar serveis i materials en aquest mon de la gestió.
  Arxivat a: General, Socis
 5. 25/05/2018
  Badalona Led ofereix tot un seguit de beneficis , productes i opcions per a poder adaptar i canviar tot el sistema d’il·luminació del vostre centre o instal·lació esportiva
  Arxivat a: General, Socis
 6. 25/05/2018
  La nova reglamentació de protecció de dades en l'àmbit de l'esport
  Arxivat a: General, Socis
 7. 24/05/2018
  Una nova trobada entre els dos presidents confirma les necessàries i bones relacions
  Arxivat a: General, Socis
 8. 15/05/2018
  Divendres, dia 18 de Maig a les piscines de LLefia durant tot el matí es farà una presentació del Projecte NAGI,
  Arxivat a: General, Socis
 9. 11/05/2018
  Totes les organitzacions, també les esportives, han de desenvolupar les seves activitats amb responsabilitat, fet que comporta adequar-se al marc legal existent i resoldre de forma àgil qualsevol conflicte que pugui sorgir.
  Arxivat a: General, Socis
 10. 11/05/2018
  El passat dimecres L'ACGEP va organitzar, per a més de 30 professionals, una jornada sobre el nou reglament de protecció de dades, a càrrec de Toni Garcia, advocat del bufet LANDABEREA ADVOCATS
  Arxivat a: General, Socis
Pàgina 1 de 10 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP