Noticias

Portada > Actualidad > Noticias > L'ACGEP organitza el monogràfic "Esdeveniments Esportius: l'abans, el durant i el després" en el marc previ als Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017

L'ACGEP organitza el monogràfic "Esdeveniments Esportius: l'abans, el durant i el després" en el marc previ als Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017

30/05/2016

El proper dimarts 7 de juny de 2016, l'ACGEP organitzarà a la ciutat de Tarragona el monogràfic "Esdeveniments Esportius: l'abans, el durant i el després" amb la inestimable col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona i dels Jocs del Mediterrani 2017. En la jornada formativa es procurarà visualitzar els diferents aspectes i fases rellevants en l'organització d'esdeveniments esportius atenent tant els aspectes normatius com organitzatius.

El proper dimarts 7 de juny, la ciutat de Tarragona acollirà el curs monogràfic "Esdeveniments Esportius: l'abans, el durant i el després" organitzat per l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), en el marc de l'any previ a la celebració als Jocs del Mediterrani Tarragona 2017.

L'acte tindrà lloc en jornada de matí a Antiga Audiència, Plaça Pallol, núm. 3 de Tarragona i a la tarda portarà als participants a visitar les instal·lacions que acolliran els Jocs del Mediterrani del 2017.

L'acte inaugural del monogràfic anirà a càrrec de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament deTarragona, Maria Isabel Negueruela i del President de l’ACGEP, Josep Campaña.

En la jornada formativa es procurarà visualitzar els diferents aspectes i fases rellevants en l'organització d'esdeveniments esportius atenent tant els aspectes normatius com organitzatius.

Amb aquest propòsit, els representants de l'empresa Diversport, introduiran en la seva ponència les diferents fases i aspectes normatius a tenir en compte en l'organització d'un esdeveniment esportiu. Gerard Montguió i Núria Cestero, parlaran del voluntariat com a clau de l'èxit en l'organització d'esdeveniments; Vicente Javaloyes, incidirà en les diferents formes d'obtenir finançament per a la seva organització; Berta Cerezuela, tocarà un dels temes rellevants com és el que queda després d'un esdeveniment esportiu; i es clouran les ponències amb una taula rodona formada per membres de l'organització dels Jocs del Mediterrani de Tarragona, Ramon Cuadrat, Ramon Pallejà i Teresa Fuster, que atendran aspectes com la seguretat, el programa esportiu, les infraestructures, els transports, l'allotjament,..., que deparen l'organització d'un esdeveniment d'aquesta envergadura.

Ja a la tarda, després de dinar, es visitaran algunes de les principals infrestructures que atendran els Jocs com l'Anella Olímpica i el Port Marina Tarraco, entre d'altres.

Les inscripcions poden realitzar-se mitjançant el corresponent formulari a la web www.acgep.cat 

Formulari d'inscripció: http://www.acgep.cat/ca/formularis/monografic-esdeveniments-tarragona2017  

Archivado en: General

Patrocinadores de ACGEP