Agenda

Portada > Actualitat > Agenda > Big Data i Esport: Coneixem el tresor que tenim? Com el podem posar en valor?

Big Data i Esport: Coneixem el tresor que tenim? Com el podem posar en valor?

Dia i hora: dijous 28/05/2020 de les 10:00h a les 12:00h

Lloc: Online

Organitza: ACDE - Associació Catalana de Dirigents de l'Esport

El dia 28 de maig els amics de ACDE - Associació Catalana de Dirigents de l'Esport, organitzen el primer Cafè Colet online «Matinals de desenvolupament directiu de l’ACDE»

La ponent serà la Sra. Lali Soler (Llicenciada en matemàtiques Universitat de Barcelona, UB, Màster en Intel·ligència Artificial CVC, Universitat Autònoma de Barcelona, MBA per ESADE,  Postgraduada en “Big Data i Deep Learning”, Responsable de desenvolupament de negoci de tecnologies digitals d’EURECAT, Directora Acadèmica de l’Executive Master en Business Analytics d’ESADE).

La sessió serà de 10 a 12h per Zoom, les places són limitades i caldrà inscripció prèvia complimentant el formulari 

Es farà una immersió ràpida i efectiva en el món de l’anàlisi de dades i els seus derivats (Big data), així com una introducció al seu enorme potencial. 

Parlaran de l’anàlisi de dades com a disciplina que està creixent exponencialment en tots els sectors, de la utilització de les dades com a eix de canvis de paradigma en els models de negoci, i els beneficis de l’explotació de l’ús d’aquestes dades en el mon de l’esport com a base per a prendre les millors decisions.

Aquesta sessió permetrà entendre exactament com una organització pot beneficiar-se d’aquestes tècniques tant per millorar les relacions amb els clients/associats com per millorar els seus processos i operacions.

Les matinals de l’ACDE compten amb la col·laboració de la UNIVERSITAT DE BARCELONA (UB), Departament d’Empresa i Institut de Desenvolupament Professional, Fundació Catalana per l’Esport (FCE) i empreses associades al projecte.

Patrocinadors de l'ACGEP