Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > ACGEP i COPLEFC, col·laboradors de llarg recorregut

ACGEP i COPLEFC, col·laboradors de llarg recorregut

24/05/2018

Una nova trobada entre els dos presidents confirma les necessàries i bones relacions

El dia 11 de maig Josep Campaña i Pere Manuel es van trobar a la seu del COPLEFC per tractar de la renovació del conveni de col·laboració entre les entitats que presideixen, l’Associació Catalana de Gestors Esportius (ACGEP) i el nostre Col·legi, respectivament. Es tracta d’una mostra més de les bones relacions existents entre els dos col·lectius, tal com reflecteix la col·laboració en diversitat d’actes en què l’ACGEP i el COPLEFC ja han col·laborat. A més, cal recordar que molts membres del col·lectiu de gestors són alhora col·legiats del COPLEFC, com el seu mateix president, Josep Campaña (col. 11980).

 

La gestió té un pes específic en el si del Col·legi, mitjançant la Comissió de Gestió i Economia de l’Esport, i la col·laboració amb l’ACGEP suposa una clara possibilitat de sinergies en aspectes de formació continuada, recerca i coneixement.

Així, la darrera col·laboració va consistir en la participació en el Sport Business Symposium, celebrat amb gran èxit a l’Hospitalet de Llobregat, destinat a professionals del sector.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP