Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Nou esmorzar de gestió esportiva organitzat per l'ACGEP

Nou esmorzar de gestió esportiva organitzat per l'ACGEP

25/05/2018

La nova reglamentació de protecció de dades en l'àmbit de l'esport

El dijous 24 de maig l'Associació Catalana de gestors esportius professionals organitzar un nou esmorzar de gestió esportiva. Aquest temps dedica a analitzar l'aplicació de la nova legislació de protecció de dades en les organitzacions esportives.

El convidat va ser Toni Garcia, advocat de Landaberea 59 Abogados, Màster en dret esportiu INEFC-UdL i membre d'assessor jurídic de l'Associació de futbol de metges (AEMEF). La primera conclusió assolit per les més de gestors d'esports adjunt 20 és que la nova legislació de la Unió Europea no ha pres en compte les particularitats de la majoria d'organitzacions d'esportius. Clubs, federacions o gimnasos, en molts casos no tenen la infraestructura necessària però sobretot tenen freqüents rotacions de socis i clients que fan que sigui difícil de complir amb la legalitat aplicable.

Molts han estat els dubtes plantejats pels assistents a l'expert jurista, relacionats amb el procediment i la logística d'aplicar, l'obtenció de dades sobre la salut dels clients, el temps de manteniment de les dades, la clàusula de confidencialitat a Inicieu la sessió a tots els treballadors que tinguin accés a la base de dades o els diferents problemes que va generar que els clients i usuaris expressament accepta la transferència de dades.

Finalment, Toni García proporcionat una clàusula tipus per ser utilitzat per complir amb els requisits de la nova normativa

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP