Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > FINAL DEL TEMPS AFEGIT

FINAL DEL TEMPS AFEGIT

19/11/2018

El pròxim 13 de desembre, a les 09.30 h tindrà lloc al Club Sicoris Lleida (Carrer Sícoris, 45, Lleida) una sessió informativa sobre el final de la moratòria de sancions administratives previstes a la Llei 3/2008, de l'exercici de les professions de l'esport a Catalunya.

En l'acte, obert a tots els professionals del sector, es donarà a conèixer la situació actual i quins seran els canvis que es produiran a partir del dia 1 de gener de 2019, data en què entraran en vigor les sancions.

La xerrada que està dintre dels Esmorzars de Gestió Esportiva, organitzats per l'ACGEP, comptarà amb la participació de  l'Alèxia Pérez, gerent del COPLEFC.

Després de la xerrada s'aclariran els dubtes específics sobre l'estat actual de la Llei esmentada i els diversos requisits que comporta, així com la regulació que afecta els socorristes i la necessitat que tots els professionals estiguin inscrits al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC), tant si tenen una formació de caràcter acadèmic o bé producte de la formació continuada.

La finalitat d'aquest acte és evitar situacions imprevistes entre els professionals a partir de l'esmentada data, quan faltaran menys de 20 dies perquè entri en vigor. Per aquesta raó el COPLEFC ha habilitat una pàgina web informativa, que es pot visitar des d'aquí.

Per inscriure-s'hi, és imprescindible confirmar l'assistència omplint aquest formulari.

Arxivat a: General

Patrocinadors de l'ACGEP