Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > FINAL DEL TEMPS AFEGIT - JORNADA INFORMATIVA HOSPITALET DE LLOBREGAT

FINAL DEL TEMPS AFEGIT - JORNADA INFORMATIVA HOSPITALET DE LLOBREGAT

28/11/2018

El pròxim 1 de gener de 2019 entrarà en vigor el règim sancionador pels professionals de l’esport que exerceixin en les condicions especificades a l’article 13 de la Llei 3/2008 de l'exercici de les professions de l'esport, les quals són constitutives d’infracció.

A partir de l’entrada en vigor d’aquest règim sancionador, seran aplicables sancions administratives a aquestes infraccions, una situació que pot comportar fins a 6.000 euros de sanció.


Cal recordar que aquesta normativa afecta a monitors, entrenadors, directors esportius i altres professionals de l’esport que actualment estiguin exercint i que encara no hagin regularitzat la seva situació.


Pet tal d’ampliar la informació referent a la normativa relacionada, el Servei d’Esports i Joventut de l'Hospitalet de Llobregat organitza una sessió informativa a càrrec de l’ACGEP que se celebrarà el pròxim dimarts 4 de desembre, a les 18:00 h, a la sala d’actes del Centre d’Estudis Joan XXIII 

 

Els interessats poden inscriures enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o bé trucant al 93 403 65 51.

 

Data i Hora: Dimarts 04 de desembre de 2018 a les 18.00 hores.

Lloc: Sala d’Actes del Centre d’Estudis Joan XXIII situat a Avinguda Mare de Déu de Bellvitge nº100-110, 08907, l'Hospitalet de Llobregat.

 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP