Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > 40 anys de Polítiques Esportives Municipals

40 anys de Polítiques Esportives Municipals

Un moment del col·loqui
D'esquerra a dreta, Josep Campaña (president ACGEP), Sixte Abadia (coatour exposició), Joan Cales Burriel (coautor exposió) y Albert Cucarella (ACGEP)
20/12/2018

Cicle de conferències "El valor de l'esport en el segle XXI". Inauguració de l'exposició "Ara fa 40 anys. L'inici de la política esportiva a Barcelona"

El museu olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, va acollir, el passat 13 de desembre, la inauguració de l'exposió  ‘Ara fa 40 anys. L'inici de la política esportiva a Barcelona’.

Aquesta inauguració va estar precedida per un interessant col·loqui presentat per Marta Carranza, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica i comissionada d'esports de l'Ajuntament de Barcelona, i en qual van participar Joan Carles Burriel (professor de l'INEFC de Barcelona i coautor de l'exposició) , Sixte Abadía (professor de la FPCEE Blanquerna i coautor de l'exposició), Enric Truñó (regidor  de l'Ajuntament de Barcelona en el període 1979-1998, essent regidor responsable del Jocs BCN'92), i  Laia Palau (jugadora professional de bàsquet). El col·loqui va estar moderat i conduit per Jordi Fandiño, periodista esportiu de TV3.

L'exposició es pot visitar fins el 8 de març de 2019.

 

Per ampliar informació, clic aquí

 

 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP