Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Ponència Aspectes Clau en l'Organizació d'Esdeveniments Esportius

Ponència Aspectes Clau en l'Organizació d'Esdeveniments Esportius

05/02/2019

El pròxim 28 de febrer, a càrrec d'Eva Benito, Responsable de continguts i esdeveniments de l'ACB.

El pròxim 28 de febrer l'ACGEP organitza una ponència on s'exposaran els Aspectes Clau en l'Organització d'Esdeveniments Esportius. La jornada anirà a càrrec de la Sra. Eva Benito, Responsable de continguts i esdeveniments de l'ACB.

Eva Benito:

Amb una àmplia experiència en la gestió d'esdeveniments esportius vinculats al món del basquet professional, ha desenvolupat càrrecs de direcció coordinant, desenvolupant i produint esdeveniments de diferents magnituds.

Diplomada en Ciències Empresarials, en l'especialitat de comptabilitat i auditoria de comptes, Tècnica en direcció i organització d'esdeveniments esportius i Tècnica en direcció de Recursos Humans està vinculada a l'Associació de Clubs de Bàsquet des de setembre de 2000.

En aquests anys, ha gestionat esdeveniment tals com; la Copa del Rey i la Supercopa Endesa amb les seves respectives presentacions i zones lúdiques, els Circuits de Pretemporada Movistar, la Minicopa Endesa o els Camp Movistar, la Academy ACB by AEEB, les competicions escolars del programa ACBNext i fins i tot accions com el Campanazzo a Lleida.

 

Lloc: POLIESPORTIU MUNICIPAL GORNAL, Complex Municipal Europa Gornal, Carrer Can Tries 20, 08902, l'Hospitalet de Llobregat.

Data i Hora: Dijous 28 de febrer de 2019 a les 19.30 hores.

Durada: 1 hora.

Preu Inscripció:

- Jornada Gratuïta - Socis ACGEP i Membres d'Entitats de l'Hospitalet de Llobregat.

- 15,00 € - No Socis ACGEP

 

Per formalitzar la inscripció fes click aqui

 

Us hi esperem!

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP