Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Gestió d’equips en organitzacions esportives

Gestió d’equips en organitzacions esportives

17/02/2019

El dimecres 13 de febrer l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals va organitzar un nou esmorzar de gestió esportiva, en el que es van analitzar els papers de les persones en les organitzacions esportives.

El ponent convidat va ser Laureà Fanega, Doctor en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Cap del Servei d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i entrenador nacional de Rugbi. 

Fanega va analitzar les diferents necessitats i problemes que sorgeixen en les organitzacions esportives respecte al capital humà. Així va destacar que en totes les organitzacions hi ha diferents tipus de persones i no totes tenen els mateixos objectius. El líder haurà de treure el millor de cadascun a través de la confiança i la delegació.

 

El tema va suscitar molt interès entre els assistents, ja que la majoria de gestors van plantejar alguns dels problemes amb els que es troben cada dia en les seves organitzacions esportives, tals com els processos de selecció, els treballadors tòxics o la delegació de responsabilitats.

 

El ponent, exjugador de rugbi, va utilitzar aquest noble esport com un nexe d'enllaç amb els continguts, imatges i vídeos utilitzats. I ens va deixar una frase per a reflexionar: "Si quieres volar, no te rodees de gallinas"

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP