Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Ponència Aspectes Clau en l'Organizació d'Esdeveniments Esportius i Assamblea General Ordinària

Ponència Aspectes Clau en l'Organizació d'Esdeveniments Esportius i Assamblea General Ordinària

21/02/2019

El pròxim 28 de febrer, a càrrec d'Eva Benito, Responsable de continguts i esdeveniments de l'ACB.

El pròxim 28 de febrer l'ACGEP organitza una ponència on s'exposaran els Aspectes Clau en l'Organització d'Esdeveniments Esportius. La jornada anirà a càrrec de la Sra. Eva Benito, Responsable de continguts i esdeveniments de l'ACB.

Eva Benito:

Amb una àmplia experiència en la gestió d'esdeveniments esportius vinculats al món del basquet professional, ha desenvolupat càrrecs de direcció coordinant, desenvolupant i produint esdeveniments de diferents magnituds.

Diplomada en Ciències Empresarials, en l'especialitat de comptabilitat i auditoria de comptes, Tècnica en direcció i organització d'esdeveniments esportius i Tècnica en direcció de Recursos Humans està vinculada a l'Associació de Clubs de Bàsquet des de setembre de 2000.

En aquests anys, ha gestionat esdeveniment tals com; la Copa del Rey i la Supercopa Endesa amb les seves respectives presentacions i zones lúdiques, els Circuits de Pretemporada Movistar, la Minicopa Endesa o els Camp Movistar, la Academy ACB by AEEB, les competicions escolars del programa ACBNext i fins i tot accions com el Campanazzo a Lleida.

 

Lloc: POLIESPORTIU MUNICIPAL GORNAL, Complex Municipal Europa Gornal, Carrer Can Tries 20, 08902, l'Hospitalet de Llobregat.

Data i Hora: Dijous 28 de febrer de 2019 a les 19.30 hores.

Durada: 1 hora.

Preu Inscripció:

- Jornada Gratuïta - Socis ACGEP i Membres d'Entitats de l'Hospitalet de Llobregat.

- 15,00 € - No Socis ACGEP

 

Per formalitzar la inscripció fes click aqui

 

Un cop finalitzada la ponencia al voltant de les 20.45 hores en Josep Campaña Oviedo, en qualitat de President de l’ASSOCIACIÓ CATALANA DE GESTORS ESPORTIUS PROFESSIONALS convoca als socis/es de l'associació a l'Assemblea General Ordinària, sota el següent Ordre del Dia;

 

  1. Presentació i aprovació, si s’escau, dels comptes de l’Associació tancats de 01.01.2018 al 31.12.2018.

  2. Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost ordinari de l’Associació per a l’exercici 2019. Quotes socials.

  3. Renovació dels càrrecs de la Junta Directiva (mínim quatre membres: President, Vice-President, Secretari i Tresorer).

  4. Informe de la presidència.

  5. Informació activitats realitzades 2018.

  6. Activitats previstes per a l'any 2019.

  7. Assumptes sobrevinguts.

  8. Precs i preguntes.

     

Us hi esperem!

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP