Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > No hay líder sin equipo, ni equipo sin líder

No hay líder sin equipo, ni equipo sin líder

14/03/2019

Ahir dijous 14 de març l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals amb el recolzament del COPLEFC va organitzar un nou esmorzar de gestió esportiva, en el que es va analizar el paper del líder en les organitzacions.

El ponent convidat en aquesta ocasió va ser Javier Gómez Ramos, gerent de ASSER, consultoria empresarial i esportiva, coach en intel·ligència emocional i manager de esportistes. Des de la seva experiència com ciclista professional, va donar algunes Claus per desenvolupar un veritable lideratge dins dels equips. En el ciclisme cada corredor té clar el seu rol, ja es contractat per desenvolupar pel benefici de tot l’equip. També en les empreses cada treballador hauria de conèixer perfectament quin serà la seva funció dins de la organització. Encara que la majoria dels assistents coincideix en que això no es sempre així i per això sorgeixen nombrosos problemes.

 

El poder del elogi, la importància de la comunicació i la necessitat de gregaris en tot equip per assolir els objectius, van ser alguns dels missatges de la seva ponència. El líder, més que motivar ha d’inspirar i mobilitzar. Gómez va criticar que ens passem la vida intentant corregir les nostres debilitats en lloc de potenciar les fortaleses.

 

L’esmorzar va comptar amb la presencia de 26 gestors esportius de la demarcació de Lleida i a més a més en aquesta ocasió es van sumar un total de 28 estudiants de gestió esportiva del INEFC de Lleida que posteriorment van realitzar una visita guiada per les instal·lacions del Club Sicoris, de la mà del seu gerent Jordi Cassanya.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP