Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Curs de Formación per a Dirigents en l'Esport organiza per l'ACDE (Associació Catalana de Dirigents de l'Esport)

Curs de Formación per a Dirigents en l'Esport organiza per l'ACDE (Associació Catalana de Dirigents de l'Esport)

04/09/2019

L’evolució de les noves tecnologies, sistemes de control de la Gestió, la pressió de la fiscalitat sobre les nostres entitats, el control de les seves finances, les decisions sobre inversions, justificacions de les mateixes, l’accés a la societat a traves de les xarxes per millorar la comunicació i que aquesta sigui mes eficaç̧ impliquen una posta al dia dels directius i per tant cal ajudar a actualitzar els coneixements de forma permanent a traves de la formación “online” i aquest es l’objectiu amb el que han treballat des de l'Assocaciació Catalana de Dirigents de l'Esport per a desenvolupar aquest curs de formació́.

Temes com els aspectes: fiscals, financers, comunicació, màrqueting, RRHH, lideratge, són avui en dia indispensables dominar-los o coneixe'ls en profunditat per tal que la gestió sigui eficaç i eficient tant qualitativament com quantitativament i per aquesta raó l'ACDE vol transmetre de forma clara i concisa les seves bones experiències a través d'aquestes formacions.

 

L'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport té molt present que els interessats en aquest curs, els seus alumnes, treballen en diferents entitats i per tant la seva dedicació a la formació, serà limitada al temps disponible fora d'hores de les seves activitats professionals. Per tant la solució a aquesta mancança de temps està en la formació E- learning (Online) que compaginada amb classes presencials ajustades en temps i calendari permetran als nostres dirigents compaginar la seva tasca amb la nostra formació. Formació que implica la posada en marxa de les matèries apreses en el seu àmbit professional per tal de validar la formació efectiva i retenir els temaris de forma pràctica.

 

PROGRAMA FORMATIU

 • Mòdul 1 - Empresarial laboral: Administració
 • Mòdul 2 - Comptable: Fiscalitat, tresoreria, pressupostos, balanços
 • Mòdul 3 - Dret: LOPD. RGPD. Imatge, assegurances

 

DATES DEL CURS:

Dates de les jornades presencials:

 • 24 de novembre de 2018
 • 22 de desembre de 2018
 • 26 de gener de 2019

Les jornades presencials es desenvoluparan a Barcelona en sessions de tot el dia. El preu del curs inclou el dinar de les 3 jornades presencials.

 

INSCRIPCIONS: 

Inscripcions obertes fins a 30 d'octubre de 2018 Inici del curs on-line 6 de novembre

 

DADES D'INSCRIPCIÓ

 • Cost del curs 650  €.
 • Preu per no socis (Beca de 200 €*) 450 €*.
 • Preu per socis de l'ACDE 100  €.


La inscripció al curs inclou 1 Any gratuït com a soci de l'ACDE.

*La beca que concedeix l'ACDE, s'abonarà deduint-se del cost total de la matriculació, quedant finalment 450  € pels no socis.

Com matricular-se?

Per realitzar el procés d'inscripció, cal:

 1. Que accediu a la web www.acde.cat/formacio i empleneu el formulari d'inscripció que trobareu.
 2. Realitzar un ingrés de l'import del curs al següent número de compte: ES80 2100 3017 0922 0082 0817
 3. Cal presentar còpia de l'ingrés de la Matricula o enviar-ho via c/e a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) per tal de validar la matrícula del curs.

Més informació i consultes:

A través de la nostra web http://acde.cat/formacio/
Per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP