Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > RECTA FINAL PER PRE-INSCRIURES EN FORMACIÓ DEL GRUP IGOID UCLM

RECTA FINAL PER PRE-INSCRIURES EN FORMACIÓ DEL GRUP IGOID UCLM

23/09/2019

Des del GRUP IGOID i la UNIVERSITAT DE CASTELLA-LA MANXA s'ha convocat una nova edició del Postgrau d'Especialista en Màrqueting i Community Management d'Empreses i Esdeveniments Esportius (III Edició).

El sector del fitness, com un dels màxims exponents en el negoci d'instal·lacions esportives, ha passat en l'última dècada de ser un sector a l'alça a convertir-se en un sector consolidat, podent considerar-se com el més potent dins el sector esportiu. Així ho demostren les dades. Ha augmentat en aquest període de temps el seu volum de negoci un 65%.


No obstant això, la seva evolució ha estat massa ràpida, i s'han establert molts models de negoci basats en el sector premium, el mid market, el low cost i com a última incorporació, el affordable fitness. Cada un d'aquests models s'enfronta a uns reptes concrets, els quals només es poden solucionar mitjançant una gestió completa, que incorpori i complementi aspectes relacionats amb el model i viabilitat del negoci, així com la seva promoció.

 

Per tant, es planteja completament necessari l'existència d'una formació específica per a la direcció integral de centres esportius, per formar persones que puguin liderar projectes de gestió i canvi en aquest tipus d'instal·lacions amb més probabilitats d'èxit.

 

Des del Grup IGOID i la Universitat de Castella-La Mana es planteja una formació 100% en línia amb videoconferències en directe amb els professors que són gravades per a la posterior visió i Campus Virtual amb un ampli repositori de documentació de referència i un cos docent de primer nivell.

 

En el cas de ser Soci / a de l'ACGEP podràs sol·licitar una beca que bonificarà el 50% del cost de la matrícula. Per a més informació, podràs enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

A continuació, trobaràs un document adjunt a aquesta notícia amb tota la informació d'aquest Postgrau.

 

+ Informació a http://igoid.uclm.es/productos-y-servicios/idi/formacion-recomendada/

 

 

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP