Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Workshop de Turisme Esportiu del mercat Nòrdic

Workshop de Turisme Esportiu del mercat Nòrdic

23/09/2019

El dilluns 28 d'octubre de 2019 a l'Acadèmia Sánchez-Casal es celebrarà el Workshop de Turisme Esportiu del mercat Nòrdic.

L'Agència Catalana de Turisme, conjuntament amb INDESCAT - Catalan Sports Cluster, us donen l'oportunitat de reunir-vos amb una desena d'operadors de Suècia, Noruega, Dinamarca i Finlàndia especialitzats en Turisme Esportiu, principalment de les disciplines de natació, esports col·lectius, futbol i triatló.

Aquest workshop està adreçat especialment a les empreses catalanes afiliades al Programa de Turisme Esportiu de l'ACT i les empreses de turismes esportiu de l'INDESCAT interessades en presentar els seus serveis i productes turístics a operadors especialitzats en turisme esportiu, les quals tindran prioritat d'inscripció i descompte del 20%. També podran participar d'altres empreses especialitzades en cas que hi hagi places disponibles.

Al workshop hi participaran TTOO especialitzats en turisme esportiu. Podeu consultar el llistat de TTOO participants, en el següent enllaç.

 

Data:

Dilluns 28 d'octubre de 2019.

Lloc:

Acadèmia Sanchez-Casal, Autovia de Castelldefels km. 191, el Prat de Llobregat.

Horari:

De 10.00 a 17.00 hores.

Registre:

El registre s'obrirà el dilluns 2 de setembre.

Preu:

250,00 € participació Jornada/Networking.

Inscripcions:

Fes click en el següent enllaç.

 

 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP