Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Jornada: "Esport i Cooperació, de la mà per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides".

Jornada: "Esport i Cooperació, de la mà per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides".

03/10/2019

La jornada, que compta amb la col·laboració de l'ACGEP, es celebrarà el proper dia 7 d'octubre, de 17 a 20:45h, al Centre de Recursos Agraris de les Franqueses del Vallès

Entre els dies 7 i 12 d'octubre, l´A.E. Ramassà, juntament amb l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i el Patronat Municipal d'Esports, i en col·laboració amb diferents organitzacions i institucions, organitzen l'esdeveniment Goals for Africa: Jornades d'esport i cooperació, amb la presència del Sr. Victor Ochen, ambaixador dels ODS de Nacions Unides. Una setmana plena d'actes sobre l'esport com a eina de desenvolupament social bàsica per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Comptarà amb la presència de ponents experts de diversos àmbits.

Destaca, entre ells, la Jornada de Conferències i debat que se celebrarà el dilluns dia 7 d'octubre amb la participació de diferents ponents en representació de diverses institucions com són, entre altres, la Generalitat de Catalunya, Gols for Freedom, Streetfootballworld, ONAT Foundation, ACNUR/UNHCR, UNICEF i la Fundació LaLiga, a més de les instutucions municipals de les Franqueses del Vallès i l'A.E, Ramassà.

Serà una bona ocasió per veure, analitzar i aprofundir sobre el paper de l'esport com a eina per a la cooperació i el desenvolupament.

Les inscripcions són gratuïtes.

Per a més informació i inscripcions click aquí

Us hi esperem!

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP