Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > VII Jornada Dret Esportiu Lleida 2020

VII Jornada Dret Esportiu Lleida 2020

11/02/2020

Deporte y Ocio organitza les VII Jornadas de Derecho Deportivo a Lleida amb el títol "Procedimiento disciplinario y sancionador en el deporte"

Que es celebrarà el 27 de febrer de 2020 a la Sala de Conferències l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Lleida. 

Elisabet Miranda, en qualitat de directora de les jornades, conjuntament amb Deporte y Ocio, presenten un cartell per aquesta jornada en la qual s'abordaran diferents aspectes jurídics en esdeveniments i activitats esportives. 

 

PROGRAMA:

09:30h - 10:00h - Acreditacions

10:00h - 10:15h - Inauguració

10:15h - 11:15h - CONFERENCIA MARCO: Miguel María García Caba. Vicesecretari General de la RFEF. Doctor en dret i Màster en Dret Esportiu  INEFC-UdL: "La disciplina deportiva y el derecho: situación actual y perspectivas de futuro".

11:15h - 11:45h - Coffee Break 

11:45h - 12:30h - Javier Rodríguez Ten, Advocat y assesor especializat en Dret Esportiu: "Reflexiones sobre el actual modelo disciplinario deportivo".

12:30h - 13:15h - Antonio García, Advocat. Inspector d'Etica i Disciplina de la UEFA: "Los procedimientos disciplinarios de UEFA. El papel de un Inspector de Ética y Disciplina".

13:15h - 14:00h - Dani Soto, Euroleague General Counsel Adviser, Legal: “Procedimientos disciplinarios en Euroleague Basketball”.

14:00h - 16:15h - Dinar

16:15h - 16:45h - Antonio Orús, President del CB Peñas Huesca i soci de VAZ Abogados en Zaragoza: "El Régimen disciplinario y sancionador en el baloncesto federativo".

16:45h- 17:45h - COMUNICACIONS

David Domingo. Membre del Comite dApelació de la Real Federación Española de Automovilismo i Comisario Deportivo de F1: "El procedimiento sancionador en la F1, la inmediatez de las penalizaciones y posibilidad de recurso".

Iolanda Latorre. Màster en Dret Esportiu i especializat en Compliance por ESADE y AENOR:"El régimen disciplinario en los clubes deportivos”.

Ricardo Cardoso. Màster en Dret Internacional del Deporte UdL y advocat de dret esportiu: "El recurso de sanciones disciplinarias ante el Tribunal de Arbitraje Deportivo de Portugal".

Irene Aguiar. Màster en Dret Esportiu i Gestió ISDE: "Actos notorios y públicos que atentan contra la dignidad y decoro deportivos".

Montse Díaz Marí. Màster Oficial en Dret Esportiu INEFC-Lleida: "El régimen disciplinario deportivo y los elementos específicos de protección a menores".

17:45h- 18:00h - Break

18:00h- 18:30h - Reyes BellverCEO Plataforma Leadership Woman Football i Presidenta de la Asociación de Derecho Deportivo de Madrid: "El nuevo Código Disciplinario de la FIFA".

18:30h- 19:45h - MESA REDONDA
: "Reptes y propostes en el régim disciplinari i sancionador esportiu".

- Modera: Mario Alejandro Valencia, Presidente de INEFC Sports Law Alumni.

- Dª Milagros Morcillo, Presidenta del Comité Nacional de Apelación de la RFEBM.

- Dª Elena Arranz, Advocada a la Real Federación Española de Golf.

D. Jorge Culleré, Advocat COPLEFC.

 

PRESENTACIÓ COMUNICACIONS:

Totes aquelles persones interessades poden enviar comunicacions vinculades amb els continguts de la VII Jornada de Derecho Deportivo 2020. 
Són requisits per a l'acceptació de les comunicacions;

  • Ser inèdit, no estar publicada en cap suport escrit o electrònic de comunicació.
  • El seu autor ha d'estar inscrit en la Jornada.

Les comunicacions seran analitzades pel Comitè Científic. Totes les Comunicacions acceptades pel Comitè Científic formaran part de la Documentació de les Jornades, exposant-se tan sols les que aquest consideri convenients.

Data límit de presentació: 14 febrer 2020.

Les comunicacions han de ser presentades en format Word i seguir la següent estructura:

  1. Títol: el títol haurà de ser breu (màxim de 15 paraules) i específic. Ha de reflectir el contingut de la presentació. No utilitzar abreviacions en el títol. S'escriurà en lletres majúscules, utilitzant la mida 12 del tipus de lletra Arial.
  2. Autors: S'escriurà, en minúscules (mida i tipus títol), els cognoms seguits del nombre de cara autor, sepaarats per comes.  
  3. Centre: Indicar el centre de treball dels autors. Si són diversos, assenyalar amb un número superíndex.
  4. Text: L'extensió màxima del text no ha de superar els 18.000 caràcters. S'escriurà en minúscules, utilitzant la mida 10 de la lletra Arial.

 

Inscripcions clican't aquí. Preus bonificats per a Socis ACGEP (veure preus inscripcions)

 

L'ACGEP disposa de 2 entrades que sortejarem entre aquells socis interessats que abans del 15 de febrer ens facin arribar un e-mail a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant nom i cognoms.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP