Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Jornada ACGEP - Claus en la Gestió Esportiva per Gerard Freixa

Jornada ACGEP - Claus en la Gestió Esportiva per Gerard Freixa

02/03/2020

L'acte tindrà lloc el dijous 05 de març, a les 19:30h, al Poliesportiu Municipal el Gornal de l’Hospitalet de Llobregat.

L'ACGEP organitza una ponència on s'exposaran les Claus de la Gestió Esportiva. La jornada anirà a càrrec de la Sr. Gerard Freixa, Consultor Esportiu.

En Gerard Freixa Pérez fou director general i director financer de l’ACB, així com director de la Copa del Rei de l'ACB. És en aquest darrer càrrec on destaca en l’àmbit professional. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Membre del Programa Universitat Empresa. Programa de Direcció General impartit per IESE.

 

Podeu formalitzar la vostra inscripció fent click aquí.

 

Al finalitzar l'acte tindrà lloc l'Assemblea General Ordinària a les 20.45 h., convocada pel Sr. Josep Campaña Oviedo, en qualitat de President de l’ASSOCIACIÓ CATALANA DE GESTORS ESPORTIUS PROFESSIONALS (ACGEP), que es celebrarà al mateix Complex Municipal, sota el següent,

 
ORDRE DEL DIA:
 
1.-  Presentació i aprovació, si s’escau, dels comptes de l’Associació tancats de 01.01.2019 al 31.12.2019.
2.-  Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost ordinari de l’Associació per a l’exercici 2020. Quotes socials.
3.-  Informe de la presidència
4.-  Informació activitats realitzades 2019
5.-  Activitats previstes per a l'any 2020
7.-  Assumptes sobrevinguts
8.-  Precs i preguntes.
 
 
Us hi esperem!!
Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP