Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Nou webinar gratuït: "La transformación digital en las entidades deportivas"

Nou webinar gratuït: "La transformación digital en las entidades deportivas"

01/12/2020

La tecnologia ha vingut per quedar-se i per això conèixer-la i adaptar-se és fonamental per a la supervivència de qualsevol empresa Emilio Garcia Ramos, consultor informàtic, ens explicarà què és la transformació digital i com aplicar-la al món de les entitats esportives.

Continuen els Webinars formatius de l'ACGEP!

Aquest dijous 3 de desembre, a les 18: 00h via zoom, Emilio García Ramos ens explicarà que és la transformació digital i com aplicar-la en el món de les entitats esportives.

Tots som conscients que la tecnologia ha vingut per quedar-se i, per aquest motiu, conèixer-la i adaptar-se a ella és fonamental per a la supervivència de qualsevol
empresa.

Fes la teva inscripció en el següent enllaç:

https://zoom.us/webinar/register/9816027503253/WN_uqO7avF1S52orJYBUV5FaQ

Us recordem que aquests webinars s'oferiran en directe i de forma gratuïta a tots els públics, amb caràcter mensual i durant el primer dijous de cada mes a les 18: 00hrs. Les formacions estan orientades a tots els àmbits en el món de la gestió empresarial, pensant sempre en les necessitats actuals per aconseguir excel.lents professionals.

El contingut i l'enregistrament de la presentació estarà disponible exclusivament per als socis i sòcies de l'ACGEP i els alumnes d'Unisport.

Arxivat a: General

Patrocinadors de l'ACGEP