Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Webinar gratuït per "CONVERTIR SEGUIDORES EN CLIENTES EN CENTROS DEPORTIVOS"

Webinar gratuït per "CONVERTIR SEGUIDORES EN CLIENTES EN CENTROS DEPORTIVOS"

30/12/2020

Reserveu agendes doncs el proper 14 de gener a les 18:00h vía zoom, la Carmen Miravalls compartirà amb nosaltres com automatitzar estrategies de marketing i convertir els nostres seguidors en clients.

Comencem el 2021 amb força, continuant la sèrie de webinars formatius que des d'ACGEP organitzem conjuntament amb Unisport.

Dijous 14 de gener a les 18:00h via zoom, Carmen Miravalls, consultora de màrqueting especialitzada en embuts, compartirà amb tots nosaltres els seus secrets a l'hora d'automatitzar estratègies de màrqueting.

En aquesta línia, la Carmen ens explicarà els 7 passos per planificar i dur a terme les estratègies de màrqueting i comunicació més adequades a les entitats esportives, amb l'objectiu de transformar els seguidors en nous clients.

Pots fer la inscripció gratuïta al webinar a través del següent enllaç:

https://zoom.us/webinar/register/9816027503253/WN_jb44Rw0hS7yB_cjKA46rJw


Us recordem que aquests webinars s'ofereixen mensualment en directe i de forma gratuïta a tots els públics. Les formacions estan orientades a tots els àmbits del món de la gestió empresarial, sempre pensant en les necessitats actuals per aconseguir excel·lents professionals.

El contingut de la sessió i l'enregistrament estaran disponibles exclusivament per als membres de l'ACGEP i els estudiants d'Unisport.

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP