Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Per un 2021 ple d'esport i salut

Per un 2021 ple d'esport i salut

31/12/2020

Benvolguts/des,

 

Tanquem un any molt difícil i complicat que ens ha canviat la vida i la forma de treballar a tots i totes. Un any on el nostre sector ha patit i està patint molt com a conseqüència de l’impacte de la pandèmia i de les mesures preventives que se’n deriven. D’això en som tots coneixedors en primera persona en els diferents àmbits de responsabilitat on desenvolupem la nostra activitat professional, atès que hem hagut de fer esforços ingents en adaptar totes les instal·lacions i els serveis a tots aquests canvis. Una vegada més hem demostrat que des de l’àmbit de la gestió esportiva estem preparats i som capaços d’adaptar-nos a les circumstàncies, amb una capacitat de treball i de resiliència fora de qualsevol dubte.

 

La nostra associació també és un exemple d’això, havent fet un esforç important per adaptar-nos a la  nova realitat que ens està tocant viure. Hem impulsat els webinars formatius i d’actualitat durant els temps de confinament i post confinament, actualment amb una freqüència mensual respecte a les activitats formatives, hem reactivat la revista digital ManACGEPment, hem  crescut en un 25% el nombre d’associats/des, hem incrementat el nombre de subscriptors a la nostra newsletter i hem reforçat la nostra aliança amb Unisport pel que fa referència als webinars i a la incorporació d’un becari de suport per la gestió dels nous projectes de l’associació.

 

Aquestes dades refermen el posicionament de la nostra associació i fan palesa la necessitat que ara, més que mai, cal reforçar la nostra xarxa i potenciar l’espai de trobada que representa l’ACGEP.

 

No vull finalitzar aquestes paraules sense tenir un record molt especial vers aquelles persones que ens han deixat aquests darrers temps, i en especial a la gent gran, un dels grups de població mels colpits per la pandèmia. Tots i totes ens devem a la seva memòria per intentar aplegar esforços per fer d’aquest món un lloc millor per viure i això passa, entre d’altres aspectes, per tenir una millor cura de la nostra gent gran.

 

En nom propi i de tots els membres de la Junta Directiva de l’ACGEP, els millors desitjos per al 2021!

Una forta abraçada!

 

Josep Campaña

President ACGEP

 

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP