Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > Disponible la Revista Digital de FAGDE

Disponible la Revista Digital de FAGDE

11/02/2021

Ja està disponible el nº 28 de DIRECCIÓ I GESTIÓ DE L'ESPORT, la revista digital de FAGDE. La seu de la Unió Europea és la imatge d'una portada que dedica el seu espai central a el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència elaborat pel Govern d'Espanya.

Sobre aquest pla, que té les seves bases en els fons europeus posats a disposició dels estats membres de la UE per a la recuperació de les seves respectives economies, posa la lupa Eduardo Blanco, president de FAGDE, en l'editorial que encapçala aquest primer lliurament de DIRECCIÓ I GESTIÓ dE l'eSPORT en el present 2021. Ho fa amb l'esperança que aquestes ajudes europees, canalitzades a través del programa NextGenerationEU, serveixin d'impuls per a un sector, el de l'esport, que no hauria de quedar "relegat a ser un convidat de pedra "en la tasca de" contribuir a la recuperació "de l'economia espanyola.

Altres temes destacats en aquest nº 28 de la revista d'FAGDE són el IV Congrés Ibèric de Gestió de l'Esport o la 25a edició de la Cursa Alternativa de La Corunya. A més, DIRECCIÓ I GESTIÓ DE L'ESPORT inclou les entrevistes realitzades a l'empresària Inés Ledo, CEO d'Gym Factory, i Fernando Parente, nou president de l'Associació Portuguesa de Gestió de l'Esport (APOGESD).

Podeu consultar el contingut complet aquí

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP