General

Portada > Actualitat > Noticies > General
 1. 10/11/2020
  L'ACGEP se suma a les entitats convocants de la concentració de dimecres 11 de novembre a la Plaça de Sant Jaume
  Arxivat a: General, Socis
 2. 02/11/2020
  Des de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP) no podem compartir l’abast de les darreres mesures dictaminades en relació a la suspensió de l'obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius i a l'ajornament de totes les competicions esportives previstes per ser realitzades a Catalunya. L'esport és un servei essencial, no és el problema, som part de la solució.
  Arxivat a: General
 3. 01/11/2020
  Des d'ACGEP seguim treballant per oferir el millor servei a la nostra comunitat. Són temps de reinventar-se a tots els nivells i per això iniciem una nova sèrie de webinars formatius, amb caràcter mensual, per continuar ampliant els nostres coneixements tant a nivell personal com professional.
  Arxivat a: General
 4. 26/10/2020
  Tercera edició de la Revista ManACGEPment de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals de Catalunya amb tota l'actualitat de l'àmbit de la Gestió Esportiva i reportatges d'interès per al sector que ens ajuden a créixer dia a dia. Podeu...
  Arxivat a: General, Socis
 5. 04/09/2020
  Des de l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP) celebrem l'inici d'aquest nou curs, oferim el nostre suport a tots els gestors/es i entitats esportives del territori i defensem aquest decàleg que recull el posicionament del nostre col.lectiu. “L’ESPORT ÉS UN SERVEI ESSENCIAL. ÉS SALUT. ENTRE TOTS FEM-M’HO POSSIBLE.”
  Arxivat a: General
 6. 21/07/2020
  La Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física ha mantingut al llarg d'aquest cap de setmana diverses reunions amb els responsables de Salut i Interior del Govern de la Generalitat per tal de trobar una solució que permeti mantenir l'obertura de les instal·lacions esportives i la celebració d'activitats esportives en els territoris afectats per la resolució SLT/1746/2020. Fruit d'aquestes converses s'ha acordat que això sigui possible mitjançant l'autorització per part del Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT a petició dels Ajuntaments.
  Arxivat a: General, Socis
 7. 20/07/2020
  L'esport i l'activitat física són un servei essencial per la ciutadania, i el sector convençut d'aquest fet, ha realitzat un esforç molt important per garantir als usuaris i practicants un entorn segur!
  Arxivat a: General, Socis
 8. 09/07/2020
  La revista, amb les seccions habituals de Notícies, Reportatges, l'Entrevista, Info ACGEP, La Veu del Soci/a, Reportatge Gràfic i Col·laboradors, ha centrat principalment el seu contingut en la sostenibilitat dels esdeveniments esportius, la concepció de noves infraestructures al segle XXI i l'ètica en la gestió esportiva de mans de professionals de referència de cada camp. La Gestió Esportiva en el context de La Covid-19 no deixa, malauradament encara, el seu protagonisme en els continguts de la publicació d'aquest segon trimestre de 2020.
  Arxivat a: General, Socis
 9. 02/07/2020
  Si alguna cosa ens ha portat aquesta situació excepcional, a banda de mals de cap i de moments de reflexió, és la necessitat de treballar en equip, compartir coneixements i cercar solucions entre tots.
  Arxivat a: General, Socis
 10. 06/06/2020
  La gestió de la seguretat s'ha convertit en una matèria molt complexa pel gran nombre de lleis, reglaments i normes que l'estableixen i la regulen.
  Arxivat a: General, Socis
Pàgina 1 de 18 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP