General

Portada > Actualitat > Noticies > General
 1. 03/10/2019
  El passat dijous 26 de setembre de 2019, l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals amb el suport del COPLEFC va organitzar un nou esmorzar de gestió esportiva després de l'estiu, en el qual es va parlar de "El paper de la dona en la gestió esportiva".
  Arxivat a: General, Socis
 2. 03/10/2019
  La jornada, que compta amb la col·laboració de l'ACGEP, es celebrarà el proper dia 7 d'octubre, de 17 a 20:45h, al Centre de Recursos Agraris de les Franqueses del Vallès
  Arxivat a: General, Socis
 3. 23/09/2019
  Des del GRUP IGOID i la UNIVERSITAT DE CASTELLA-LA MANXA s'ha convocat una nova edició del Postgrau d'Especialista en Màrqueting i Community Management d'Empreses i Esdeveniments Esportius (III Edició).
  Arxivat a: General, Socis
 4. 23/09/2019
  El dilluns 28 d'octubre de 2019 a l'Acadèmia Sánchez-Casal es celebrarà el Workshop de Turisme Esportiu del mercat Nòrdic.
  Arxivat a: General, Socis
 5. 10/09/2019
  El dijous 26 de setembre l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals organitza un nou esmorzar de gestió esportiva.
  Arxivat a: General, Socis
 6. 04/09/2019
  L’evolució de les noves tecnologies, sistemes de control de la Gestió, la pressió de la fiscalitat sobre les nostres entitats, el control de les seves finances, les decisions sobre inversions, justificacions de les mateixes, l’accés a la societat a traves de les xarxes per millorar la comunicació i que aquesta sigui mes eficaç̧ impliquen una posta al dia dels directius i per tant cal ajudar a actualitzar els coneixements de forma permanent a traves de la formación “online” i aquest es l’objectiu amb el que han treballat des de l'Assocaciació Catalana de Dirigents de l'Esport per a desenvolupar aquest curs de formació́.
  Arxivat a: General, Socis
 7. 02/09/2019
  Els propers dies, del 23 al 30 de setembre de 2019, es celebrarà la SETMANA EUROPEA DE L'ESPORT, una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l'esport i l'activitat física arreu d'Europa.
  Arxivat a: General, Socis
 8. 20/06/2019
  La Jornada, en horari matinal, tindrà lloc el proper dimecres 26 de juny, a la Sala Tarafa de Granollers
  Arxivat a: General, Socis
 9. 19/06/2019
  El passat dijous 13 de juny de 2019, l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals amb el suport del COPLEFC va organitzar el darrer esmorzar de gestió esportiva abans de l'estiu, en el qual es va parlar de "La Fiscalitat de les Entitats Esportives".
  Arxivat a: General, Socis
 10. 11/06/2019
  El Congrés Iberoamericà d'Economia de l'Esport (CIED) és una trobada anual organitzada per la Societat Espanyola d'Economia de l'Esport (SEED), que pretén convertir-se en una cita obligada per a acadèmics i professionals que treballen en l'àmbit de la gestió i l'economia del esport. Els dies 12, 13 i 14 de juny de 2019 tindrà lloc a Barcelona la desena edició del CIED, la qual cosa suposa una fita des que el 2010 tingués lloc la primera edició celebrada a Gijón. Des de llavors, la investigació en economia i gestió de l'esport a Espanya s'ha desenvolupat de forma significativa, i ja és habitual la presència de publicacions realitzades per investigadors espanyols en les revistes internacionals de referència en aquest camp, incloses les revistes de ciències de l'esport a general. Aquesta aposta per la qualitat dels treballs de recerca ha estat compartida des dels seus inicis pel CIED, juntament amb una especial atenció a la creativitat associada a les contribucions presentades, aspectes tots dos necessaris per al progrés de la disciplina.
  Arxivat a: General, Socis
Pàgina 1 de 15 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP