General

Portada > Actualitat > Noticies > General
 1. 21/07/2020
  La Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física ha mantingut al llarg d'aquest cap de setmana diverses reunions amb els responsables de Salut i Interior del Govern de la Generalitat per tal de trobar una solució que permeti mantenir l'obertura de les instal·lacions esportives i la celebració d'activitats esportives en els territoris afectats per la resolució SLT/1746/2020. Fruit d'aquestes converses s'ha acordat que això sigui possible mitjançant l'autorització per part del Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT a petició dels Ajuntaments.
  Arxivat a: General, Socis
 2. 20/07/2020
  L'esport i l'activitat física són un servei essencial per la ciutadania, i el sector convençut d'aquest fet, ha realitzat un esforç molt important per garantir als usuaris i practicants un entorn segur!
  Arxivat a: General, Socis
 3. 09/07/2020
  La revista, amb les seccions habituals de Notícies, Reportatges, l'Entrevista, Info ACGEP, La Veu del Soci/a, Reportatge Gràfic i Col·laboradors, ha centrat principalment el seu contingut en la sostenibilitat dels esdeveniments esportius, la concepció de noves infraestructures al segle XXI i l'ètica en la gestió esportiva de mans de professionals de referència de cada camp. La Gestió Esportiva en el context de La Covid-19 no deixa, malauradament encara, el seu protagonisme en els continguts de la publicació d'aquest segon trimestre de 2020.
  Arxivat a: General, Socis
 4. 02/07/2020
  Si alguna cosa ens ha portat aquesta situació excepcional, a banda de mals de cap i de moments de reflexió, és la necessitat de treballar en equip, compartir coneixements i cercar solucions entre tots.
  Arxivat a: General, Socis
 5. 06/06/2020
  La gestió de la seguretat s'ha convertit en una matèria molt complexa pel gran nombre de lleis, reglaments i normes que l'estableixen i la regulen.
  Arxivat a: General, Socis
 6. 21/05/2020
  La Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha elaborat un certificat de reobertura segura d'instal·lacions esportives que pretén servir d'ajuda per als centres esportius. Compta amb el suport de FAGDE, que ha rubricat aquest passat divendres la seva adhesió.
  Arxivat a: General, Socis
 7. 21/05/2020
  BOE - Ordre SND / 414/2020, de 16 de maig, per a la flexibilització de determinades restriccions d'àmbit nacional establertes després de la declaració de l'estat d'alarma en aplicació de la fase 2 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.
  Arxivat a: General, Socis
 8. 06/05/2020
  El present document pretén interpretar i realitzar algunes propostes en claus de gestió esportiva davant la pandèmia de la covid-19, atenent les publicacions oficials existents a data d'avui, amb l'objectiu que puguin ser d’utilitat per als gestors/es i entitats esportives del territori. Les propostes no són exhaustives atenent l’heterogeneïtat i casuística del sector i només pretenen ser un primer document de treball que serveixi com a guió inicial del planejament necessari o orientació per als gestors/es esportius d'organitzacions que ofereixen activitats esportives i esport no professional. La manca de concreció en les publicacions oficials a data d’avui, comporta la interpretació de les mateixes i deriva en que les mesures proposades hagin de ser contrastades i actualitzades, conforme es vagin precisant, atenent l’abast i la diversitat de l'àmbit i el sector de l'activitat física i l’esport no professional.
  Arxivat a: General, Socis
 9. 05/05/2020
  Proposta d'actuacions i preparati de la gestió d'entitats d'esport no professional / COVID-19
  Arxivat a: General, Socis
 10. 26/04/2020
  El passat 24 d'abril l'ACGEP organitzà conjuntament amb UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL i amb la col·laboració de FAGDE, un webinar gratuït on van participar tres professionals de l’àmbit esportiu amb una contrastada trajectòria: Boni Teruelo, Juanma Murua i Lydia Pena, moderat magistralment pel periodista esportiu Orfeo Suárez. Les gairebé 500 persones, d'un total de 700 inscrits, connectades en rigorós directe i les conclusions derivades de l’enriquidor debat entre els tres professionals van fer palesa la importància del networking en l’àmbit de la Gestió Esportiva i de la històrica rellevància de l’ACGEP impulsant formacions i trobades entre professionals arreu del territori català.
  Arxivat a: General, Socis
Anterior Pàgina 2 de 19 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP