Socis

 1. 08/01/2021
  L'ACGEP s'adhereix al manifest elaborat per @JanhihaProu5 prou on es demana diàleg amb els responsables del Govern per tal de reclamar una revisió de les últimes mesures implantades en relació a la pràctica esportiva. Des de l'Associació, tal i com v...
  Arxivat a: General, Socis
 2. 31/12/2020
  Benvolguts/des,   Tanquem un any molt difícil i complicat que ens ha canviat la vida i la forma de treballar a tots i totes. Un any on el nostre sector ha patit i està patint molt com a conseqüència de l’impacte de la pandèmia i de les mesures preven...
  Arxivat a: General, Socis
 3. 30/12/2020
  Reserveu agendes doncs el proper 14 de gener a les 18:00h vía zoom, la Carmen Miravalls compartirà amb nosaltres com automatitzar estrategies de marketing i convertir els nostres seguidors en clients.
  Arxivat a: General, Socis
 4. 22/12/2020
  Des de l'ACGEP us volem fer arribar els nostres millors desitjos per aquestes Festes. Bon Nadal!
  Arxivat a: General, Socis
 5. 10/11/2020
  L'ACGEP se suma a les entitats convocants de la concentració de dimecres 11 de novembre a la Plaça de Sant Jaume
  Arxivat a: General, Socis
 6. 26/10/2020
  Tercera edició de la Revista ManACGEPment de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals de Catalunya amb tota l'actualitat de l'àmbit de la Gestió Esportiva i reportatges d'interès per al sector que ens ajuden a créixer dia a dia. Podeu...
  Arxivat a: General, Socis
 7. 21/07/2020
  La Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física ha mantingut al llarg d'aquest cap de setmana diverses reunions amb els responsables de Salut i Interior del Govern de la Generalitat per tal de trobar una solució que permeti mantenir l'obertura de les instal·lacions esportives i la celebració d'activitats esportives en els territoris afectats per la resolució SLT/1746/2020. Fruit d'aquestes converses s'ha acordat que això sigui possible mitjançant l'autorització per part del Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT a petició dels Ajuntaments.
  Arxivat a: General, Socis
 8. 20/07/2020
  L'esport i l'activitat física són un servei essencial per la ciutadania, i el sector convençut d'aquest fet, ha realitzat un esforç molt important per garantir als usuaris i practicants un entorn segur!
  Arxivat a: General, Socis
 9. 09/07/2020
  La revista, amb les seccions habituals de Notícies, Reportatges, l'Entrevista, Info ACGEP, La Veu del Soci/a, Reportatge Gràfic i Col·laboradors, ha centrat principalment el seu contingut en la sostenibilitat dels esdeveniments esportius, la concepció de noves infraestructures al segle XXI i l'ètica en la gestió esportiva de mans de professionals de referència de cada camp. La Gestió Esportiva en el context de La Covid-19 no deixa, malauradament encara, el seu protagonisme en els continguts de la publicació d'aquest segon trimestre de 2020.
  Arxivat a: General, Socis
 10. 02/07/2020
  Si alguna cosa ens ha portat aquesta situació excepcional, a banda de mals de cap i de moments de reflexió, és la necessitat de treballar en equip, compartir coneixements i cercar solucions entre tots.
  Arxivat a: General, Socis
Pàgina 1 de 17 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP