Socis

 1. 06/06/2020
  La gestió de la seguretat s'ha convertit en una matèria molt complexa pel gran nombre de lleis, reglaments i normes que l'estableixen i la regulen.
  Arxivat a: General, Socis
 2. 21/05/2020
  La Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha elaborat un certificat de reobertura segura d'instal·lacions esportives que pretén servir d'ajuda per als centres esportius. Compta amb el suport de FAGDE, que ha rubricat aquest passat divendres la seva adhesió.
  Arxivat a: General, Socis
 3. 21/05/2020
  BOE - Ordre SND / 414/2020, de 16 de maig, per a la flexibilització de determinades restriccions d'àmbit nacional establertes després de la declaració de l'estat d'alarma en aplicació de la fase 2 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.
  Arxivat a: General, Socis
 4. 06/05/2020
  El present document pretén interpretar i realitzar algunes propostes en claus de gestió esportiva davant la pandèmia de la covid-19, atenent les publicacions oficials existents a data d'avui, amb l'objectiu que puguin ser d’utilitat per als gestors/es i entitats esportives del territori. Les propostes no són exhaustives atenent l’heterogeneïtat i casuística del sector i només pretenen ser un primer document de treball que serveixi com a guió inicial del planejament necessari o orientació per als gestors/es esportius d'organitzacions que ofereixen activitats esportives i esport no professional. La manca de concreció en les publicacions oficials a data d’avui, comporta la interpretació de les mateixes i deriva en que les mesures proposades hagin de ser contrastades i actualitzades, conforme es vagin precisant, atenent l’abast i la diversitat de l'àmbit i el sector de l'activitat física i l’esport no professional.
  Arxivat a: General, Socis
 5. 05/05/2020
  Proposta d'actuacions i preparati de la gestió d'entitats d'esport no professional / COVID-19
  Arxivat a: General, Socis
 6. 26/04/2020
  El passat 24 d'abril l'ACGEP organitzà conjuntament amb UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL i amb la col·laboració de FAGDE, un webinar gratuït on van participar tres professionals de l’àmbit esportiu amb una contrastada trajectòria: Boni Teruelo, Juanma Murua i Lydia Pena, moderat magistralment pel periodista esportiu Orfeo Suárez. Les gairebé 500 persones, d'un total de 700 inscrits, connectades en rigorós directe i les conclusions derivades de l’enriquidor debat entre els tres professionals van fer palesa la importància del networking en l’àmbit de la Gestió Esportiva i de la històrica rellevància de l’ACGEP impulsant formacions i trobades entre professionals arreu del territori català.
  Arxivat a: General, Socis
 7. 20/04/2020
  El divendres 24 d'abril a les 17.30 h l'ACGEP organitza conjuntament amb UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL i amb la col·laboració de FAGDE, un webinar gratuït on participaran Boni Teruelo, Juanma Murua i Lydia Pena.
  Arxivat a: General, Socis
 8. 12/04/2020
  L'ACGEP recupera la revista del Gestors Esportius Professionals de Catalunya.
  Arxivat a: General, Socis
 9. 12/04/2020
  El passat dimecres 08 d'abril l'ACGEP conjuntament amb UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL i amb la col·laboració de FAGDE, va organtitzar per primera vegada un webinar.
  Arxivat a: General, Socis
 10. 01/04/2020
  El dimecres 08 d'abril a les 18.00 h l'ACGEP conjuntament amb UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL i amb la col·laboració de FAGDE, ha programat un webinar gratuït a càrrec de Iolanda Latorre, especialista en compliance.
  Arxivat a: General, Socis
Anterior Pàgina 2 de 17 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP