Socis

  1. 15/01/2024
    L'ACGEP celebrarà la propera Assemblea General el proper 22 de gener de 2024, a les 19:45 hores en primera convocatòria i a les 19:50 hores en segona convocatòria a l’aula del CEM Hospitalet Nord. A les 18:00 hores, abans de l'Assemblea, tindrà lloc la taula de debat sobre gestió esportiva sota el títol: “Present i Futur del Voluntariat Tècnic Esportiu”.
    Arxivat a: General, Socis
  2. 23/11/2023
    El Monogràfic sobre Gestió de Recursos Humans a les Entitats Esportives celebrat a Tortosa es va caracteritzar per un debat d'alt nivell provinent tant dels ponents i components de les taules de debat com dels propis participants a la jornada caracteritzats majoritàriament per la seva expertesa en diferents àmbits de la gestió esportiva.
    Arxivat a: General, Socis
  3. 07/11/2023
    L'ACGEP organitza una nova jornada monogràfica dedicada als diferents aspectes, continguts i opinions d'experts en relació a la Gestió dels Recursos Humans a les entitats esportives de caràcter públic o privat, amb i sense ànim de lucre.   De la mà d...
    Arxivat a: General, Socis
  4. 25/08/2023
    Les persones professionals de la gestió de l'esport a Espanya -les que estan al capdavant o treballen a les instal·lacions i centres esportius, empreses, clubs i federacions, les que organitzen esdeveniments- portem molts anys preocupant-nos per este...
    Arxivat a: General, Socis
  5. 27/07/2023
    La gestió esportiva es basa en l'aplicació dels principis de la gestió adaptats específicament al sector esportiu. Les persones que exerceixen aquesta professió s'encarreguen d'administrar organitzacions esportives, instal·lacions i centres, programes d'activitats físiques i esdeveniments, entre d'altres tasques. La gestió esportiva pot abastar tant l'àmbit públic, com l'associatiu i esportiu i l'empresarial. L'experiència i l'alt grau de formació són les notes remarcables entre la professió. Mentre que les competències generals a les quals els professionals del sector entrevistats atorguen més importància per a la gestió són les personals, les socials i les digitals, les competències específiques de la professió que van ser valorades són la gestió i l'organització d'esdeveniments esportius i el coneixement de la legislació esportiva, que figuren com les dues més significatives.
    Arxivat a: General, Socis
  6. 12/05/2023
    El 26 d'abril passat es va desenvolupar, de manera telemàtica, l'Assemblea Ordinària de la Federació d'Associacions de Gestió de l'Esport d'Espanya. Es va destacar l'augment del 13% dels afiliats a les associacions autonòmiques.
    Arxivat a: General, Socis
  7. 12/05/2023
    Les fantàstiques instal·lacions del Sícoris Club de Lleida van acollir una nova edició dels Esmorzars de Gestió Esportiva que l'ACGEP ve organitzant amb la col·laboració del COPLEFC, l'INEFC Lleida i el Sícoris Club. L'imprescindible eina per a les gestores i gestors esportius de la Planificació Estratègica va esdevenir el tema d'aquest nou esmorzar que comptà amb gestors esportius de Lleida, Mollerussa, Alpicat, Almacelles i altres demarcacions de l'anomenada terra ferma.
    Arxivat a: General, Socis
  8. 12/05/2023
    El Laboratori Antidopatge de Catalunya, anteriorment Laboratori Antidopatge de Barcelona pertany al Programa de recerca en Neurociències de l’IMIM (Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques). L’IMIM forma part del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). El PRBB es troba a la ciutat de Barcelona, a només 20 minuts de l’Aeroport de Barcelona per carretera. Al mes d’octubre del 2017, es va signar un conveni de col·laboració en la lluita contra el dopatge a l’esport entre el Consell Català de l’Esport (Govern de Catalunya) i l’IMIM per donar suport a les activitats del Laboratori.
    Arxivat a: General, Socis
  9. 24/03/2023
    La Federació d'Associacions de Gestió de l'Esport d'Espanya (FAGDE) ha posat en marxa la primera fase de l'Estudi sobre el Perfil del Gestor i la Gestora de l'Esport a Espanya, projecte que compta amb el suport del Consejo Superior de Deportes. L'objectiu d'aquesta investigació és conèixer en profunditat la realitat d'una professió desenvolupada per milers de persones a l'estat espanyol.
    Arxivat a: General, Socis
  10. 20/03/2023
    Els VIII Premis Catalunya a la Gestió Esportiva de l’ACGEP celebrats a Martorell comptaren amb la presència de més de 150 personalitats de l’àmbit de la gestió esportiva i amb la representació institucional d’un gran nombre d’alcaldes, regidors, presidents, directius, gestors i tècnics esportius. L’Alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, el Representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Generalitat de Catalunya Josep March, el Diputat Delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona David Escudé, el President de la Diputació de Girona Miquel Noguer, el President de la FAGDE Fernando París i el President de l’ACGEP Josep Campaña varen intervenir institucionalment durant el transcurs de la gala.
    Arxivat a: General, Socis
Anterior Pàgina 2 de 21 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP