Noticies

Portada > Actualitat > Noticies
  1. 14/03/2023
    Més de 130 persones i fins a 37 premis, reconeixements i mencions especials atorgats per l'ACGEP seran presents als VIII Premis Catalunya a la Gestió Esportiva que tindran lloc el proper divendres 17 de març a Martorell.
    Arxivat a: General, Socis
  2. 02/03/2023
    Les X Jornades de Dret Esportiu a Lleida, magistralment organitzades per Deporte y Ocio, centraren la seva temàtica en el “GÈNERE I ESPORT: LA DONA ESPORTISTA DAVANT EL DRET” i concentraren fins a 15 expertes per 2 experts en l'àmbit del dret esportiu, la gestió esportiva i l'esport d'alt rendiment, que contextualitzaren la situació i diferents realitats de la inclusió de la dona i la diversitat de gènere dins l'esport. La majoria de dones ponents a la jornada evidencià la rellevància de que la diversitat de gènere ha de ser present en tots els àmbits de l'esport per a reflectir els posicionaments, perspectives i interessos que integrin el total de la societat. Durant la jornada Esther Queraltó, advocada de la Real Federación Española de Fútbol, destacà que en l'àmbit de la direcció esportiva, la dona està pràcticament absent. L'ACGEP assistí a la jornada, molt expectant del contingut de la mateixa, amb l'objectiu derivat del seu pla estratègic de desenvolupar un programa específic per a promoure i reconèixer la inclusió de la dona en l'àmbit de la gestió esportiva.
    Arxivat a: General, Socis
  3. 28/02/2023
    Nou Esmorzar de Gestió Esportiva sota el títol "Regular ràtios en activitats esportives? Pros i contres", al Psícoris Club de Lleida, celebrat el passat dia 22 de febrer, sota la coorganització del COPLEFC i de l'ACGEP, i amb la participació del Dr. Jordi Seguí, Professor de l'INEFC i membre del Grup d'Investigació Social i Educativa de l'Activitat Física i l'Esport (GISEAFE).
    Arxivat a: General, Socis
  4. 28/02/2023
    La Sala Muxart del Centre Cultural de Martorell va acollir dimarts 21 de febrer la reunió de la comissió tècnica d’avaluació dels 8ns Premis Catalunya a la Gestió Esportiva. Aquesta va esdevenir la primera cita del certamen, que organitzem des de l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals de Catalunya (ACGEP). Un certamen que reconeix la figura dels gestors esportius d’arreu del país i que en la present edició serà acollida per la ciutat de Martorell, com a Ciutat Europea de l'Esport 2023. Martorell fou seu d’aquesta primera reunió de la Comissió Tècnica d'Avaluació dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, i esdevindrà també la seu del lliurament dels Premis, que tindran lloc a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell el proper 17 de març, a partir de les 19.30h.
    Arxivat a: General, Socis
  5. 20/02/2023
    Els Premis Catalunya a la Gestió Esportiva de l'ACGEP del proper 17 de març a Martorell, el Congrés de Gestió Esportiva de Catalunya, els diferents formats d'acció formativa i informativa, els nous projectes i programes de futur i l'encaix de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals dins la missió de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física es van exposar i debatre a la trobada amb la Secretària General de l'Esport Anna Caula i la representació de la Junta Directiva de l'ACGEP del passat dimarts 14 de febrer.
    Arxivat a: General, Socis
  6. 17/02/2023
    L'ACGEP, el COPLEFC i l'Ajuntament de Calafell coorganitzen una nova acció de coworking en relació a la gestió de les subvencions en l'àmbit esportiu local amb la participació de gestores i gestors esportius de la província de Lleida, del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, sota la inestimable ponència i moderació del Sr. Ignasi Olivera (Advocat ICAB, Formador de l’Àrea de gestió de Subvencions de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) de la Generalitat de Catalunya i Professor als cursos sobre gestió de subvencions per PAS i Màsters a UB, UAB i URL).
    Arxivat a: General, Socis
  7. 13/02/2023
    Lleida acollirà un nou Esmorzar de Gestió Esportiva coorganitzat per l'ACGEP i el COPLEFC al voltant de la idoneïtat de regulació dels ràtios entre persones dirigents i monitores i participants en les activitats fisicoesportives, posant èmfasi en aquelles on hi participen menors de 18 anys.
    Arxivat a: General, Socis
  8. 01/02/2023
    El proper dijous 16 de febrer Calafell esdevindrà seu d'una nova acció de coworking coorganitzada per l'Ajuntament de Calafell, el COPLEFC i l'ACGEP amb el treball cooperatiu de tècnics/es d'esports, regidors/es i directius/ves de clubs esportius per a l'optimització de la gestió de les subvencions en l'àmbit esportiu local.
    Arxivat a: General, Socis
  9. 31/01/2023
    Les X Jornades de Dret Esportiu en format presencial i virtual amb el títol “Gènere i Esport: la dona esportista davant el dret”, se celebraran el 23 de febrer de 2023 al Col·legi d'Advocats de Lleida i en format virtual a través de la plataforma Meet.
    Arxivat a: General, Socis
  10. 31/01/2023
    Martorell, Ciutat Europea de l'Esport 2023, esdevindrà la seu de la 8a edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva del proper divendres 17 de març de 2023 en el marc dels actes de celebració del 30è aniversari de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP).
    Arxivat a: General, Socis
Anterior Pàgina 3 de 23 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP