Noticies

Portada > Actualitat > Noticies
  1. 30/01/2023
    La tecnologia de regeneració d'aigua de Geodesic Innovations proposa reduir dràsticament el consum d'aigua en el procés de tractament i desinfecció, fins a un 90%, a més d'eliminar l'ús de productes químics i sal per al tractament de l'aigua de piscines i spas, a més de ser un tractament 100% eficaç per al control de la legionel·la.
    Arxivat a: General, Socis
  2. 30/01/2023
    L'ACGEP inicia el 2023 amb plena activitat descentralitzada al territori de Tarragona i Lleida amb els formats dels Berenars i els Esmorzars de Gestió Esportiva. El tema triat pel primer Esmorzar de Gestió Esportiva de l'any va ser el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català. Un projecte impulsat des del COPLEFC que pretén la millora del sistema esportiu català afegint més valor a la gestió dels agents que en formen part, així com esdevenir un referent de qualitat per a la ciutadania. Així mateix, es promou el Moviment Q Sport, un moviment pel canvi basat en un compromís per la millora de la qualitat professional, ja se sigui empresa o professional per compte propi.
    Arxivat a: General, Socis
  3. 26/01/2023
    Més de 30 persones procedents del teixit esportiu associatiu local i de l'àmbit públic de la gestió esportiva assisteixen al nou "Berenar de Gestió Esportiva: La Planificació Estratègica en la Gestió i Direcció d'Entitats Esportives" celebrat el passat dimecres 25 de gener a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de L'Hospitalet de l'Infant.
    Arxivat a: General, Socis
  4. 26/01/2023
    Dimarts 24 de gener, es va celebrar la 26a Festa de l'Esport Català al CaixaForum Barcelona. A la Gala, organitzada pel Diari Sport i la UFEC, hi van assistir el President de l'ACGEP Josep Campaña, acompanyat pels membres de la Junta Directiva Pere Sust, Responsable de relacions institucionals, Daniel Laga, Responsable de Patrocinis i Abel Garcia, Delegat Territorial de l'Alt Pirineu i Aran.
    Arxivat a: General, Socis
  5. 16/01/2023
    El proper dijous 26 de gener, de 10 a 12 del matí, el Sícoris Club de Lleida acollirà un nou Esmorzar de Gestió Esportiva coorganitzat per l'ACGEP i el  Coplef de Catalunya, aquest últim com a pioner i promotor de la implantació del Segell de Qualita...
    Arxivat a: General, Socis
  6. 16/01/2023
    L'ACGEP, en un dels seus propòsits derivats del nou pla estratègic coorganitzarà un nou Berenar de Gestió Esportiva conjuntament amb l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant. La temàtica escollida, de gran rellevància ...
    Arxivat a: General, Socis
  7. 09/01/2023
    L'establiment d'una nova quota d'ingrés, els descomptes per primera quota d'alta en funció del període de l'any en que es formalitza la inscripció i les bonificacions en cas de pagament únic anual són les principals novetats de les quotes de l'ACGEP per al 2023.
    Arxivat a: General, Socis
  8. 20/12/2022
    L'ACGEP us desitja unes Bones Festes i una millor entrada a l'any del nostre 30è Aniversari. Felicitats i per molts anys a totes les persones associades !!!
    Arxivat a: General, Socis
  9. 19/12/2022
    Considerant la diversitat de reglamentació d'ús de les instal·lacions esportives i la dispersió legislativa al respecte, des de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals i l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona es va coorganitzar una primera acció de coworking on diferents persones gestores i tècniques d'esports van treballar conjuntament el que pretén ser un document marc que reguli l'ús de les instal·lacions esportives de manera consensuada i compartida pel major nombre possible de professionals.
    Arxivat a: General, Socis
  10. 19/12/2022
    El President de l'ACGEP, Josep Campaña, i el Gerent de L'ACGEP, Marc Vilabrú, assisteixen virtualment a la Sessió informativa d'ajuts d'energies renovables i eficiència energètica per a instal·lacions esportives liderada per l'INDESCAT on es van presentar les conclusions de l'Esmorzar interclúster: El repte de l'eficiència energètica a instal·lacions esportives post-pandèmia. També es van exposar les diferents convocatòries de subvencions d'eficiència energètica i d'energies renovables per part de l'ICAEN i la Convocatòria de subvencions per a la modernització d'instal·lacions esportives que acullin esdeveniments internacionals impulsada pel Ministerio de Cultura y Deporte i el Consejo Superior de Deportes en el marc dels fons Next Generation.
    Arxivat a: General, Socis
Anterior Pàgina 4 de 23 Següent

Patrocinadors de l'ACGEP