Noticias

Portada > Actualidad > Noticias > Interessant Jornada de Protocol esportiu 20/05/16

Interessant Jornada de Protocol esportiu 20/05/16

20/05/2016

El passat 20 de maig, va tenir lloc la jornada de Protocol Esportiu organitzada conjuntament per l’ACGEP i l'Escola Internacional de Protocol.
Un matí intens ple de continguts impartits per Juan Antonio Haro i Pablo Cenizo, que va començar amb la introducció del protocol i que a poc a poc va anar postulant fins al vessant esportiu i definint el protocol com una eina de comunicació. Entre els diferents temes que es va tractar durant la conferència, van ser la importància de l'estructuració i la planificació d'un esdeveniment des de la visió del protocol i la coordinació amb tots els membres que conformen el comitè organitzatiu. Durant la conferència es va ressaltar la importància del tractament dels mitjans de comunicació, la importància de l'ordenació de les llotges i el tractament dels convidats d'honor, per part de l'amfitrió. Finalment, es va parlar de la de la cerimònia dels premis i la col·locació dels diferents elements que formen part d'ella.
Una col·laboració d'èxit que els assistents van tenir en tot moment un feedback positiu per part dels ponents i que va concloure amb una bonica foto de família.

Archivado en: General

Patrocinadores de ACGEP