Notícies

Portada > Actualitat > Noticies > 4t CONGRÉS DE GESTIÓ DE CENTRES ESPORTIUS

4t CONGRÉS DE GESTIÓ DE CENTRES ESPORTIUS

16/05/2017

Wuics organitza el 4t Congrés de Gestió de Centres Esportius que se celebrarà al CAR de Sant Cugat (Barcelona) el Dijous 1 de juny de 2017 de 09:00h a 18:00h.

 

En aquest congrés, es tractaran els temes més actuals relacionats amb la gestió de centres i instal·lacions esportives a través d’un programa experiencial estructurat en 3 grans blocs acompanyats de taules de debat.

 

En primer lloc, s’analitzaran els nous negocis que han sorgit en els últims anys com són els centres boutique, centres franquícies i nous models d’èxit que han revolucionat el sector. Participaran ponents contrastats com David Lladó de Nuum, Emilio Quero de Anytime Fitness i Pablo Martos, fundador i director de Alpha Link CrossFit. A continuació es farà un recorregut i anàlisis amb els principals actors del creixement del low cost a Espanya i es debatrà com ha evolucionat aquest segment en els últims 5 anys. Estaran presents Vivagym amb el seu CEO Juan del Rio, Altafit amb el seu CEO José Antonio Sevilla i DreamFit amb el President Rafael Cecilio. Per últim, es repassarà la evolució recent de les concessions municipals amb Ignacio Triana, CEO de Forus, Gabriel Domingo, CEO del Grup Claror, Daniel Laga, Director d’Esports de la Diputació de Barcelona i  Laureà Fanega , Cap de Servei d’Esports i Joventut de l’Hospitalet de Llobregat.

 

Per ser associat d’ACGEP, tindràs un descompte del 20% sobre els 100€ d’inscripció general presentant el codi de descompte: CONGRESWUICS2017ACGEP. El preu d’inscripció final serà de 80 € inclosos coffee break i dinar.

 

Si estàs interessat pots consultar tota la informació (programa, horaris, etc.) i formalitzar la inscripció enviant el formulari que trobaràs a http://wuics.com/4o-congreso/ a la direcció de correu: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) aportant el codi de descompte.

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Socis

Patrocinadors de l'ACGEP